Afbeelding

Voeten met probleemnagels? Ook daar kan gellak op!

Zorg

Delden – Margo Spoorenberg, bekend als pottenbakker van keramiekatelier ‘houtvanklei’, is ook pedicure. Toen in de coronaperiode het keramiekatelier noodgedwongen de deur moest sluiten, bedacht Margo een andere manier om inkomsten te genereren. Mede door haar verpleegkundige achtergrond en wetende dat er een landelijk tekort is aan pedicures, koos ze voor een opleiding tot pedicure. Ze rondde deze met goed gevolg af en startte haar eigen praktijk aan huis: Pedicurepraktijk Voetenspoor.

Margo wil als pedicure bijdragen aan gezonde voeten en het voorkomen van ongemakken. Een likdoorn of een ingegroeide teennagel kan heel veel pijn veroorzaken. Margo: “Afhankelijk van de ernst van bijvoorbeeld een ingroeiende teennagel, is er pedicure-technisch heel veel mogelijk en kan vaak worden voorkomen dat er door een arts een grotere ingreep gedaan moet worden. Ik overleg met de klant de behandelmogelijkheden en geef advies wanneer het wél noodzakelijk is om naar de huisarts te gaan.” 

Gellak op je tenen, ook bij afgebrokkelde kalk- en schimmelnagels

“Ik maak gebruik van de modernste pedicureapparatuur, heb me bekwaamd in voet- en onderbeenmassage en heb inmiddels aanvullende cursussen op het gebied van specialistische technieken afgerond. En heb je ernstige kalknagels, zelfs dan kan ik je nagels zo behandelen dat ook jij deze lente en zomer met gelakte teennagels in je slippers of schoentje met open teen kunt”, verzekert ze. Pedicurepraktijk Voetenspoor maakt gebruik van LCN Wild pedique. Behalve dat met dit middel de schimmel- of kalknagel behandeld wordt, kan Margo ook jouw nagels verfraaien met lak en afgebrokkelde plekjes opbouwen met een speciaal hiervoor ontwikkelde gel. De speciale lak is flexibel en ook nog schimmeldodend. “Het resultaat mag er wezen, prachtige gelnagels die wel vier tot zes weken mooi blijven”, schetst Margo. “Op mijn website voetenspoor.nl kun je een voorbeeld zien van deze behandeling onder het tabje ‘Producten’. Zelfs in het geval van een beschadigde (trauma)nagel kan met behulp van deze gel de nagel gerepareerd worden en je eigen nagel kan hieronder gewoon weer aangroeien.”

Moederdagactie

In de hele maand mei: Halo gellak behandeling, voor geen € 28,50 maar slechts € 25,00! Nagels knippen, freezen, lakken en polijsten, klaar! Leuk!

Voor de behandeling


Na de behandeling


Probleemloze nagels? Ook voor een leuk zomers lakje op je teennagels kun je bij Pedicurepraktijk Voetenspoor terecht. Een leuke Moederdagtip: wat dacht je van een cadeaubon voor je moeder, je vrouw of vriendin? 

Blij mens

Met haar gedrevenheid wil Margo altijd op de hoogte blijven van alles wat haar vakgebied aangaat. Ze zal op continue basis haar diensten uitbreiden, om iedereen zo goed en prettig mogelijk van dienst te kunnen zijn. “Wat ik doe, wil ik goed doen, voldoening in mijn werk hebben en een blij mens zien vertrekken”, zegt Margo beslist. Afspraak maken of wil je meer informatie? Bel of app dan naar 06-23841864 of stuur een email naar info@voetenspoor.nl of kijk op de website www.voetenspoor.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws