Welkom op de site van het Hofweekblad!

Het Hofweekblad heette eerst Deldens Weekblad maar bij het ontstaan van de gemeente Hof van Twente in 2001 -een fusie van de zes gemeenten Bentelo, Hengevelde, Diepenheim, Markelo, Goor en Delden- wijzigde de naam in Hofweekblad. Het Hofweekblad is het enige weekblad dat alle nieuws uit de zes kernen verslaat, inclusief het gemeentenieuws.

Het team

Eigenaar van het Hofweekblad/Drukkerij Unaniem zijn Clemens en Ellen Geerdink. Clemens werkt er al sinds 1991 als redacteur en nam het bedrijf samen met Ellen over in 2006. Ellen is zijdelings betrokken bij de administratie, maar is niet dagelijks op kantoor. Anita ten Buuren is redactioneel medewerker, in dienst sinds 2008. Ze maakt van ingestuurde artikelen met foto een echt krantenartikel en is medeverantwoordelijk voor de opmaak van de krant. Corien Essink draagt zorg voor de vormgeving/DTP van de krant en het drukwerk en zet wekelijks de krant online. Zij zit al sinds 2010 in het team. 

Nicole Boone is Media adviseur voor het Hofweekblad en zit al sinds april 2013 op die positie. Marlies Schoonhoven is sinds mei 2019 de journalistiek redactioneel medewerker en samen met Nicole verantwoordelijk voor de vulling van de website. 

Het Hofweekblad is een gratis huis-aan-huis weekblad met nieuws uit de zes kernen van Hof van Twente. Met een oplage van 21.000 exemplaren valt deze ‘feel good’ krant iedere woensdag in heel Hof van Twente (en een deel van de omgeving Beckum, Haaksbergen en Hengelo) op de deurmat.

Het Hofweekblad geniet een grote naamsbekendheid en een hoge attentiewaarde. Het Hofweekblad plaatst alle door lezers ingestuurde berichten. Dat maakt de krant laagdrempelig en interessant voor iedereen. Daarnaast hanteren we relatief lage advertentietarieven en de diverse formaten maken reclame-uitingen voor zowel grote landelijke bedrijven als lokale MKB’ers of ZZP’ers zeer aantrekkelijk.

Uw nieuwtje in de krant

Heeft u een nieuwtje? Stuur het gerust op. Niet-commerciële artikelen worden gratis opgenomen in het Hofweekblad. Mail uw persbericht vóór maandag 12.00 uur 's middags naar info@hofweekblad.nl. Heeft u een bericht voor de website, dan kunt u dat ook melden via WhatsApp op 06-11435522.

Neem contact met ons op over bezorging of wil je bezorger worden? 

Bij vragen/klachten over bezorging kunt u contact opnemen met All-Inn Verspreidingen, tel. 0571-274137 of stuur een e-mail naar bezorgers@verspreidingen.nl. Ook als je aan de slag wilt als bezorger (vanaf 13 jaar) kun je dit telefoonnummer of e-mailadres gebruiken.

Vragen, klachten, suggesties over de krant?

Drukkerij Unaniem
Molenstraat 14
7491 BG Delden
074 – 376 13 54
info@hofweekblad.nl

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur