Afbeelding

Politienieuws week 19

Nieuws

Markelo - Een medewerker van een promotiebedrijf dacht op dinsdagochtend 30 april zonder toestemming reclame te kunnen maken voor regionaal evenement door op een schakelkast een poster te plakken. Toen surveillerende politieagenten de persoon in kwestie op de Holterweg zagen staan met de benodigde materialen, werd zij hierop aangesproken en gewaarschuwd. Echter toen men kort daarna weer op dezelfde locatie kwam, was de dame alsnog bezig met plakken. Zij is bekeurd en weggestuurd.

Plakken reclameposter

Inbraak recreatiepark

Markelo - Bij een vakantiepark aan de Goorseweg heeft men in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 mei ongewenst bezoek gehad. Onbekenden hebben zich de toegang tot een recreatieruimte verschaft. Er lijkt vooralsnog niets weggenomen te zijn. Wel is er veel schade ontstaan.

Inbraak recreatiepark

Markelo - Naast de Goorseweg is ook de Potdijk aangedaan door mogelijk dezelfde daders. Hier is men in de nacht rond 03.15 uur in de receptieruimte van een vakantiepark geweest en heeft men goederen weggenomen. Ook bij deze inbraak heeft men schade aan het pand veroorzaakt om binnen te komen.

Verstoring natuurgebied

Diepenheim - In het voorjaar wordt er door veel bezoekers van verschillende natuurgebieden gebruik gemaakt van de wandelroutes. Helaas zijn er ook meerdere keren motorcrossers gezien die buiten de paden treden en hierdoor de aanwezige fauna verstoren, maar ook schade veroorzaken aan de natuur. Het is niet voor niets dat deze gebieden gesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Politie en handhaving werkt nauw samen met de boswachters en Provincie om deze overlast te beperken of te voorkomen.

De politie doet een dringend verzoek aan de mensen om verdachte voertuigen en/of personen te melden via het algemene nummer 0900-8844. Mocht u informatie hebben over één van bovenstaande berichten dan verzoekt de politie u ook contact op te nemen via 0900-8844, www.politie.nl of langs te komen bij het politiebureau in Goor. 

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws