Afbeelding

Ontdek Contessina Suites & Spa op Zakynthos

Lifestyle

Auteur: G e r t - J a n  D i r k s e n  G r a n d e u r  T r a v e l

Op het prachtige eiland Zakynthos, waar de Middellandse Zee de kleuren van de tropen omarmt, schittert een juweel van exclusiviteit: Contessina Suites & Spa. Dit luxe boetiekhotel is gelegen in een omgeving van ongerepte natuurlijke schoonheid, waar elke hoek een ansichtkaartwaardig uitzicht biedt.


Stap binnen en laat je omarmen door een gevoel van rust en welzijn. Contessina Suites & Spa is exclusief voor volwassenen, slechts een steenworp verwijderd van het zachte zand van het strand. Contessina Suites & Spa is ontworpen om de perfecte achtergrond te bieden voor jouw eigen Zakynthos-avontuur. Laat je verrassen door de ongeëvenaarde exclusiviteit, waar luxe en persoonlijke service hand in hand gaan.

De 64 suites zijn een oase van rust, met zorgvuldig gekozen meubels en stoffen in natuurlijke tinten die een sfeer van comfort en rust uitstralen. Ze beschikken onder andere over airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een iPod docking station.
Er zijn diverse suites met een hottub, toegang tot het gedeelde zwembad of met een privé zwembad.

Het ontbijt bij Contessina Suites & Spa prikkelt al je zintuigen. Heerlijk dineren kun je bij Lentika Restaurant, waar je kennis kunt maken met heerlijke gerechten geïnspireerd door traditionele Zakynthische smaken. Bij het Nobile Fine Dining Restaurant, gelegen op het dak van het hotel kun je genieten van een 8-gangen degustatiemenu, voor jou bereid door de chef-kok. Voor wijnliefhebbers biedt Contessina een unieke ervaring in de gloednieuwe wijnkelder “93” waar je kunt genieten van de meest lekkere lokale en internationale wijnen.
Bij het zwembad worden een mix van mediterrane klassiekers en internationale gerechten geserveerd. Je kunt hier ook genieten van een verfrissende cocktail terwijl je de laatste zonnestralen van de dag opvangt.


Gelegen in het pittoreske dorpje Tsilivi op het eiland Zakynthos biedt Contessina Suites & Spa een unieke combinatie van luxe, gastronomie en natuurlijke schoonheid. Dit boetiekhotel biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

Voor een geheel vrijblijvend vakantievoorstel naar Contessina Suites & Spa: ☎️ 0578-234567

📧 aanvraag@grandeurtravel.nl

🌎 www.grandeurtravel.nl

Afbeelding
Afbeelding
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws