Afbeelding

Koffie inloop in Noaberhoes

Lifestyle

Delden - In het Noaberhoes kun je elke woensdagmorgen even binnen lopen voor een kopje koffie of om even bij te kletsen.

De inloop is bedoeld voor alle 60+ inwoners van Delden die op zoek zijn naar gezelligheid en sociale contacten. Kom gewoon even langs. Neem ook gerust iemand mee. Of je nu alleen komt of samen met anderen: Iedereen is welkom!

Je kunt dan tevens zien wat er nog meer te beleven is in en om het Noaberhoes. Je kunt een potje biljarten, darten, een kaartje leggen, rummikub spelen, sjoelen, jeu de boules of gewoon een krantje lezen. Alles is mogelijk, niks moet. Bezoekers mogen desgewenst een gift in de pot doen. Deze wordt aangewend voor iets bij de koffie. De koffie is voor rekening van Rood Zwart.

Het Noaberhoes is een gezellig onderkomen voor alle Deldenaren. Een plek waar sport, spel, zorg en welzijn elkaar ontmoeten in een mooie, groene omgeving. Jij komt toch ook?

Voor wie?

De inloop is bedoeld voor alle 60+ inwoners van Delden en omgeving, die op zoek zijn naar gezelligheid en sociale contacten

Waar: Noaberhoes aan de Langestraat 155, Delden

Wanneer: Elke woensdagmorgen om 10.00 uur

Informatie: Han Blanke, tel. 06 51158866 of Jelle de Vries, tel. 06 14416633.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws