Afbeelding
Wijnand Kristiaans

Hemels mooi Delden: Hemelvaartsdag op zijn best!

Nieuws

Delden – In het centrum van Delden is tijdens Hemelvaartsdag, van 10.00 tot 18.00 uur, een markt en braderie met leuke attracties, omlijst met gezellige terrassen, lekker eten en drinken en diverse muziekpodia. Vermaak voor jong en oud! 

De braderie heeft weer allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook andere rariteiten zoals creatief hergebruik, vintage en retro-artikelen, illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen en kleding.

Hapje, drankje & live muziek

De lokale horeca pakt ook uit met koffie en gebak, borrelhapjes en andere lekkernijen. Er zijn meerdere gezellige terrassen met livemuziek. Bij De Zwaan is er jazzmuziek, op het Ressingplein zorgt De Weijenborg voor een Hollands festival en bij De Burgemeester kun je swingen op Old Time Rock & Roll.

Biergarten

Ook de Biergarten is er weer op het pleintje bij de Kerkstraat. Dit jaar zal de formatie Alpenfever haar klanken ten gehore brengen. 

Attracties

Voor de kleinsten zijn er een draaimolen, vliegtuigjes en springkussens. Voor de wat ouderen is er een interactief gedeelte met gymnastische uitdagingen. Of neem deel aan het traditionele dauwtrappen of de fietsvierdaagse. Daarvoor zijn routes verkrijgbaar Het startpunt is bij Eetcafé De Burgemeester. 

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws