Pascal voor het tuinhuis, wat in de showroom te bezichtigen is.
Pascal voor het tuinhuis, wat in de showroom te bezichtigen is.

Buitengewoon genieten met een tuinhuis van Pascal Hemel

Nieuws

Bentelo – Pascal Hemel (22) groeide min of meer op tussen de volières, geïsoleerde nachtverblijven, kunststof kooien, kattenrennen, knaagdierverblijven en vijveroverkappingen, allemaal op maat gemaakt. Als klein jongetje liep hij al mee met zijn vader en moeder en leerde alle ins en outs over de dierenverblijven en over het runnen van een eigen bedrijf. Aangevuld met zijn Metaalopleiding is deze sympathieke, technische alleskunner nu gestart met zijn eigen bedrijf op dezelfde locatie: Passie voor Tuinhuizen! 

Het is niet dat hij geen interesse had in de dierenverblijven, maar de markt is voortdurend in beweging en vaak werd er bij de aanschaf van een volière gevraagd of ze ook schuurtjes,  tuinhuizen of overkappingen maakten. “Geen gekke vraag”, zegt Pascal. “Als je zo’n volière kunt bouwen, is een schuurtje of tuinhuis maar een kleine stap, technisch gezien. Organisatorisch had het wel iets meer voeten in de aarde, maar na een jaar hard werken is Passie voor Tuinhuizen nu een feit! De website is klaar en in onze showroom staan nu al twee verschillende showmodellen.”

Sandwichpanelen

Pascal heeft goed nagedacht over de materialen. “Voor een tuinhuis of overkapping werken we met zogenaamde sandwichpanelen”, legt hij uit. “Deze panelen worden met name gebruikt op daken en gevels. Behalve de isolerende eigenschappen, zijn ze wind- en waterdicht, kleurecht, onderhoudsvrij en hebben ze ook nog een zeer hoge brandveiligheidswaarde.” Klinkt veelbelovend, maar dat is het ook. Pascal vervolgt: “Het is onze missie om topkwaliteit tuinhuizen te bieden. Onze design tuinhuizen zijn niet alleen praktisch, maar geven ook een flinke dosis stijl aan je tuin. Alle materialen waar we mee werken zijn duurzaam en ons streven is om tuinhuizen te creëren die een leven lang meegaan, met minimaal onderhoud.” De tuinhuizen kunnen naar wens worden voorzien van shutters en stalen deuren en ook kun je bij Passie voor Tuinhuizen een robuuste suar boomstamtafel aanschaffen.

Eigen ontwerp ook mogelijk

Passie voor Tuinhuizen heeft alles onder één dak: op maat gemaakte kwaliteitsproducten, eerlijk en helder advies, ambachtelijk vakmanschap en een eigen ontwerp-, productie- en montageteam. Heb je zelf iets ontworpen? Ook dat kun je door Passie voor Tuinhuizen laten fabriceren. Het beste laat je je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en kom je een kijkje nemen in de mooie showroom. “Om echt uitgebreid advies of een offerte te ontvangen, maak je beter een afspraak zodat we onze onverdeelde aandacht aan jouw vragen en wensen kunnen besteden”, adviseert Pascal. 

Hemelvaart en Pinksteren gesloten

Doe alvast inspiratie op, op de sfeervolle en informatieve website. Hier vind je tevens het adres en de openingstijden: www.passievoortuinhuizen.nl. Met Hemelvaart en Pinksteren gesloten. Bellen/WhatsApp kan ook: 06-83579322. 

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws