Voor Hubo Goor valt het doek definitief
Voor Hubo Goor valt het doek definitief

Hubo gaat Goor verlaten

Nieuws

Goor - Hubo gaat Goor verlaten, maar kijkt met trots terug op een lange geschiedenis in de stad. Na jaren van toewijding en inzet sluiten eind juni definitief de deuren. Wat begon als Multimate en later werd omgevormd tot Hubo, heeft vele mooie herinneringen opgeleverd.

Eigenaar Jos Bouwhuis, die zijn 2e bouwmarkt in Goor 2014 heropende, deelt zijn gevoelens: “Het is een natuurlijk onderdeel van ondernemen. We hebben met veel liefde en passie gewerkt aan onze prachtige winkel, en daar zijn we zeker trots op.” Hij prijst ook het geweldige team: “We hebben een fantastisch team dat altijd paraat staat. Maar we erkennen ook dat de marktomstandigheden uitdagender zijn geworden, niet alleen hier maar ook elders in het land. Na de coronaperiode zijn de kosten gestegen en houden consumenten begrijpelijkerwijs de hand op de knip.”

Het vertrek wordt ook mede ingegeven door het feit dat Maarten Roetman, ervaren bedrijfsleider en beoogde opvolger, wegens een ongeneeslijke ziekte, niet langer beschikbaar is voor de overname.

Jos vervolgt: “We zullen de komende periode, vanaf donderdag 18 april,

benutten voor de uitverkoop. Op zaterdag 29 juni openen we met een glimlach en sluiten met een traan voor de laatste keer de deuren.” Hij benadrukt dat we tot het einde dezelfde service zullen blijven bieden en onze klanten zullen helpen. Spaarpunten kunnen nog steeds worden ingewisseld, in Goor maar ook bij Hubo Hengelo Torenlaan, die ook de service / garanties en nog lopende maatwerk orders overnemen. 

Tot slot bedankt Jos namens het team alle klanten voor het vertrouwen dat zij in de winkel hebben gesteld: “Elke dag waren zij voor ons de drijvende kracht achter onze glimlach bij het openen van de deuren. We kijken met warme gevoelens terug op onze tijd in Goor en koesteren de vele waardevolle ervaringen.”

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws