Afbeelding

Woonrijp maken bouwplan Bentelo Buiten

Gemeente

Bentelo - Aannemer Maris Infra start in de week van 18 maart 2024 met de werkzaamheden voor het woonrijp maken van het bouwplan Bentelo Buiten. De bouw van de twaalf woningen is klaar en het merendeel is inmiddels bewoond. Reden voor de gemeente om nu de definitieve inrichting van de openbare ruimte aan te leggen.

In de afgelopen maanden zijn de voorbereidingen getroffen en is het werk aanbesteed. Aannemer Maris Infra start in de week van 18 maart 2024 met de werkzaamheden woonrijp maken. Tijdens deze werkzaamheden worden wegen, uitritten, voetpaden en parkeerplaatsen definitief aangelegd. Ook zal de ontsluitingsweg van een definitieve laag asfalt en markeringen worden voorzien. Tot slot wordt een wadi aangelegd en groen geplant en is daarmee bouwplan Bentelo Buiten afgerond. De werkzaamheden duren naar verwachting ca. 3 maanden.

Meer informatie

Contactpersoon is de projectleider uitvoering, M. Harbers, tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer 0547-858585 of per email op m.harbers@hofvantwente.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws