Feest voor jong en oud!
Feest voor jong en oud!

17 t/m 20 mei: Pinksterfeesten Bornerbroek 2024

Nieuws

Bornerbroek - Het is bijna zover en dan beginnen de Pinksterfeesten Bornerbroek weer! Vrijdag 17 mei trappen we af met het bedrijvenuurtje en een avond voor (oud-) Bornerbroekers. De zaterdag beginnen we zoals ieder jaar met de enige echte Duitse middag! Dit beloofd een gezellige middag te worden met lederhosen, bierpullen en brätwursten. Echte Duitse Schlagers worden gezongen en gespeeld door artiesten als Die Riefholzkappele, Volksbeat, Rass Echt! en Kees Haak. Tegen de avond zal het programma compleet veranderen. De biertafels worden ingeklapt zodat de dansvloer kan worden gevuld. Lars, Hard2Get en Jan Smit zullen de tent op zijn kop zetten! 

Eerste Pinksterdag starten we de dag rustig met Frühshoppen en een rommelmarkt. De Brookerkapel en Die Eschländerkapel zorgen voor originele Egerländers en Duitse Schlagers. Zondagmiddag staat in het teken van Country een optreden van The Twang Factor! Daarnaast is er overdag van alles te doen op het Pinksterfeesten terrein. Zo is er een brandweer demonstratie, vogelschieten en beachvolleybal toernooi. 

Zondagavond verwelkomen we een aantal te gekke artiesten, waaronder Matte Frazzie & SilFissa en The Euros. Zij zullen zorgen voor een spetterende show!

Maandag 20 mei hebben we wederom een goed gevuld (muziek)programma. Maandagmiddag begint met de Mighty Machinery Monday, waarbij ronkende motoren en antieke landbouwmachines te bewonderen zijn. 

We sluiten de Pinksterfeesten knallend af met Piratenband Donders, U2Two en DJ Erwin. 

Het feestterrein en de tent zijn overdag gratis toegankelijk. 

De entree voor de tent is op zaterdag en zondagavond € 12,50. 

Het gehele weekend is er ook een kermis op het terrein. 

Voor meer informatie en het volledige programma volg je ons op Instagram en Facebook of kijk je op www.pinksterfeesten.nl. 

Los goan in ’t hart van Twente!

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws