Afbeelding

Hofweekblad Moederdagctie voor een hele speciale moeder

Nieuws

Win het verwenpakket

Hof van Twente - Op Moederdag, zondag 12 mei, worden zoals gewoonlijk alle mama’s in het zonnetje gezet. Maar verdient jouw moeder wel wat meer dan een dikke smakkerd, een tekening, een bosje bloemen of een ontbijt op bed? Geef haar dan nu op voor de moederdagactie van het Hofweekblad. Dan wordt haar Moederdag dit jaar de bijzonderste ooit!

Deze lezersactie is speciaal voor de moeder die, om welke reden dan ook, eens extra in het zonnetje gezet mag worden. Het Hofweekblad heeft voor haar een speciaal verwenpakket samengesteld, dat bestaat uit diverse verrassingen van adverteerders uit deze krant. Dus is jouw moeder de meest lieve, zorgzame, betrokken en bijzondere moeder van de hele wereld? Twijfel dan niet en geef haar nu op! Enige voorwaarde is dat ze wel in Hof van Twente woont. 

Opgeven kan tot en met maandag 6 mei 12 uur ‘s middags

Opgave kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@hofweekblad.nl, onder vermelding van ‘Moederdagactie’. Vermeld je de naam en woonplaats van je moeder en van jezelf. Licht kort toe waarom juist jouw moeder het verwenpakket verdient. Vergeet niet het telefoonnummer van jezelf/een volwassene erbij te vermelden zodat we contact met je kunnen opnemen. Deadline voor opgave is maandag 6 mei 12.00 uur ’s middags. Heeft jouw moeder gewonnen, dan nemen wij contact met je op. Heb je na 7 mei niks gehoord, dan heb je helaas niet gewonnen. En niets aan je moeder vertellen hè, het moet natuurlijk wel een verrassing blijven!

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws