Afbeelding

Kortier Mechanisatie & Tuin en Park

Nieuws

Als extra service naar onze klanten toe verhuren wij een aantal machines en werktuigen op het gebied van zowel landbouw en tuin en park. Nu het voorjaar weer in volle gang is kan iedereen weer genieten van zijn of haar tuin.

Het is dan ook dé tijd van het jaar om uw gazon te verticuteren en hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres voor de huur van een goed werkende verticuteermachine.

Door het verticuteren verwijder je dode grassen en ongewenste planten als onkruid. Verticuteren oftewel het verticale maaien of insnijden van de gazonbodem zorgt er daarnaast ook voor dat de gazonbodem belucht wordt en dit geeft het gras weer volop de gelegenheid om door te groeien.

Door ons dealerschap van het gerenommeerde tuin en park merk Eliet beschikken wij over twee professionele verticuteermachines welke wij beschikbaar hebben gesteld voor de verhuur.

De twee verticuteermachines, de Eliet 401 en de Eliet 501 verschillen in grootte zodat er voor elk formaat tuin een passende machine klaar staat. 

Bij de Eliet 401 beschikt u over de mogelijkheid van een opvangzak en de beide machines zijn uitgerust met speciaal geharde puntige messen waardoor u verzekert bent van een goed resultaat.

De verticuteermachines zijn per halve of hele dag te reserveren.

Mocht u nou geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

Kortier Mechanisatie & Tuin en Park, Haarweg 7 in Bentelo, tel. 0547 292267, website: www.
kortiermechanisatie.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws