Afbeelding

Brook Duo presenteert nieuwe CD samen met koor Nootzaak

Cultuur

Markelo - In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 april 2024 presenteert het Brook Duo uit Markelo bij zalencentrum de Haverkamp hun nieuwste CD ‘Altied Wat’.

In het jaar waarin het duo 35 jaar bestaat is het de 15e CD die verschijnt.

Het is wel de 1e CD die door het Brook Duo geheel in Oostenrijk is opgenomen en de arrangementen zijn geschreven en bewerkt door Gerhard Kraxner. Gerhard is in Oostenrijk en daarbuiten bekend onder de naam Marcell Dominik en is bandlid van de topformatie Atlantis.

Tekstschrijver Gert-Jan Oplaat heeft opnieuw 15 dialect nummers weten te schrijven op muziek in Tiroler sfeer en als bonus 2 Duitstalige nummers met Marcell Dominik

Tijdens de CD presentatie zal het duo Marcell Dominik & Amigo ook van de partij zijn en voor een gezellige sfeer gaan zorgen. 

Op de CD met de titel ‘Altied Wat’ staat ook het nummer met de titel ‘Ältied wat, Nootzaak’.

Dit verwijst naar het Nederlandstalige koor Noodzaak uit Markelo. 

Het koor zal tijdens de CD presentatie een optreden verzorgen en samen met het Brook Duo het nummer Atied Wat, Nootzaak ten gehore brengen.

Verder zal uiteraard het Brook Duo, bestaande uit Gert-Jan Oplaat en Anita Bolink de meeste nieuwe nummer aan het publiek presenteren.

De presentatie is in handen van Dick klein Geltink van Radio Ideaal Plus. Techniek wordt verzorgd door Bennie Haafkes en de organisatie is in handen van Henri Beverdam.

De presentatie wordt gehouden op zaterdagavond 13 april om 20.00 uur en zondagmiddag 14 april om 14.00 uur, entree is gratis, zaal open, 1 uur voor aanvang.

De nieuwe CD is alhier verkrijgbaar in CD vorm maar ook op USB-stick.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws