Afbeelding

Deldense kinderen zoeken paaseieren bij v.v. Rood Zwart

Sport

Delden - Afgelopen zaterdag was het een drukte van jewelste bij het Noaberhoes van v.v. Rood Zwart. Vele kinderen uit Delden in de leeftijd van 3 t/m 7 jaar verzamelden zich daar samen met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes voor het jaarlijkse paaseieren zoeken. Er werd eerst op het nieuwe kunstgrasveldje door de PeuterProfs een fanatiek potje gevoetbald, natuurlijk samen met de paashaas. Na het voetballen en omkleden werd er wat gedronken en een gezond bakje fruit gegeten en toen was het dan toch eindelijk zover: eieren zoeken!

Onder begeleiding van de enige echte Paashaas vertrokken alle kinderen vanuit het Noaberhoes richting het hoofdveld van de club waar maar liefst 200 echte en gekleurde eieren verstopt waren, waaronder het Gouden ei en het Rood Zwart ei. Enthousiast werd er gezocht tussen de struiken, in bomen, het gras, het speeltuintje en de goals. Het was nog een hele klus om alle eieren weer terug te vinden, maar ook dit jaar is het weer gelukt. Wie wilde kon een penalty nemen met uiteraard de paashaas als doelman. U raadt het al; alle kinderen schoten raak!

Het Rood Zwart ei is gevonden door Mica en het Gouden ei werd gevonden door Daan. Beiden kregen een heerlijke prijs!

We hebben weer erg genoten van de gezelligheid en het enthousiasme van onze jongste talenten. De opkomst was boven verwachting goed, het weer was prima en de paashaas erg geliefd. Al met al weer een groot succes! Kijk ook op www.roodzwart.nl

Afbeelding
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws