Afbeelding

Start 150 jaar School- en Volksfeest Goor

Nieuws

Goor - Het Goorse School-en Volksfeest heeft het 150-jarig jubileum zaterdag 13 april op spectaculaire wijze ingeluid! Waarschijnlijk heb je de mensen in gele outfits al opgemerkt, zwervend door de straten van Goor. Zij hebben zoveel mogelijk brievenbussen in Goor voorzien van een zakje met bloemzaad. De bloemen die eruit voortkomen bloeien allemaal in, hoe kan het ook anders, de kleur geel!

Onder het motto ‘Samen kleuren we Goor (Goud) Geel’, werken we met alle Gorenaren naar dat geweldige jubileumjaar toe!

Hoe mooi zou het zijn dat straks heel Goor een eenheid uitstraalt door die goudgele bloemen!? Heb je nog geen zakje ontvangen, maar wil je wel graag meedoen? Geen zorgen, vanaf maandag zijn de zakjes af te halen bij Wiemerink De Échte Groenteman in Goor. Let op: op = op. 

Een ander, niet te missen actie waren de overvliegende vliegtuigen die, hoog boven de stad, het thema voor het 150-jarige jubileum van het Schoolfeest onthulde. Vliegtuig 1 had een sleep met ‘Goors School- en Volksfeest’ en vliegtuig 2 trok een sleep met het thema: ‘Goud Geel Goor’. Ook is op de sociale media het nieuwe jubileum logo onthuld. De eerste reacties zijn super!

Het belooft een jaar te worden met vele activiteiten in aanloop naar het 150-jarig jubileum. Eén van de hoogtepunten zal de Nachtoptocht zijn. Deze mág je niet missen! De rest van de informatie volgt in de loop der tijd. 

Maar eerst gaan we volop genieten van het Goors School-en Volksfeest 2024! Een mooi moment om ons op te warmen voor Goud Geel Goor!

Laten we er samen een onvergetelijk jaar van maken!

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws