Afbeelding

Een zomer lang zwemmen, zonnen en kunnen meedoen met je vrienden!

Nieuws

Hof van Twente - Sommige gezinnen hebben simpelweg niet genoeg geld om een zwemabonnement te kunnen betalen. Wij zijn ‘De Tafel van Twente’, een enthousiaste groep vrouwen die zich inzet voor goede doelen. Net als vorig jaar willen wij in samenwerking met de Voedselbank ervoor zorgen dat een heleboel kinderen een gratis zwemabonnement kunnen krijgen.

Dat gun je toch álle kinderen?

De kosten worden door ons voorgefinancierd en uiteindelijk betaald uit donaties én de opbrengsten van onze fantastische Proef de Moestuin dag op 1 september 2024 op kasteel Nijenhuis in Diepenheim (zet deze dag vast in uw agenda). In 2023 hebben we op deze manier 80 kinderen én hun ouders van een gratis zwemabonnement kunnen voorzien. Maar wat zou het fijn zijn als we in 2024 nóg meer kinderen een zwemabonnement kunnen geven. 

Als u bewegen voor kinderen ook belangrijk vindt, álle kinderen waterpret gunt en ze de kans wilt geven mee te kunnen doen met hun vrienden, help dan mee en doneer!

Alvast namens De Tafel van Twente, namens alle medewerkers van Zwembad De Mors en de Voedselbank, maar vooral namens alle kinderen….bedankt!

Afbeelding
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws