Afbeelding

Grote paasactie bij Tjipjes Tweewielers

Nieuws

 Delden – Bij Tjipjes Tweewielers zijn er tijdens het paasweekend en tweede paasdag onweerstaanbare aanbiedingen! Ze maken er een feest van dat je niet wilt missen. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart en paasmaandag 1 april kun je jezelf trakteren op de nieuwste Huyser-fietsen tegen onverslaanbare prijzen maar er is nog veel meer!Onweerstaanbare kortingen op Huyser Fietsen. Profiteer nu van extreme kortingen op de gloednieuwe Huyser-fietsen. Huyser fietsen zijn de perfecte combinatie van stijl en robuustheid, voorzien van de beste onderdelen, Nederlands design en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. 

Bovendien is de grote accu in deze fietsen goed voor een rit tussen de 60 en 120 kilometer, afhankelijk van gebruik en omstandigheden.  Win je accessoires terugBij aankoop van een nieuwe Huyser-fiets maak je bovendien automatisch kans om al je accessoires terug te winnen. Hoe dat werkt? Stop de aankoopfactuur in de daartoe bestemde pot en na de paasactie trekken ze een gelukkige winnaar. Dat is pas een mooie extra beloning als je kiest voor een fiets van Tjipjes Tweewielers!

Huyser fietsen - plug & play

Gratis 1 jaar verzekering

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze bij elke aankoop van een Huyser-fiets ook nog eens een jaar lang gratis verzekering aan. De aanschaf van een Huyser fiets is op zich al een geweldige deal, maar dan ook nog een jaar lang zorgeloos op weg! Wat houdt je nog tegen? Openingstijden tijdens de paasactieKom langs bij Tjipjes Tweewielers tijdens deze paasactiedagen en ontdek de beste aanbiedingen van het seizoen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets voor jezelf, het hele gezin, of als hét perfecte geschenk voor je geliefde, Tjipjes heeft het! Maikel en Richard Tjipjes verheugen zich op jullie komst en wensen iedereen alvast een Vrolijk Pasen! 

  • vrijdag 29 maart van 9.00 tot 17.30 uur
  • zaterdag 30 maart van 9.00 tot 17.00 uur 
  • tweede paasdag 1 april van 9.00 tot 17.30 uur 

De Eiken 7 in Delden, 074-204 0502.

Afbeelding
Afbeelding
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws