Afbeelding

Fija Ossewaarde nog één keer bij Kunstmoment Diepenheim

Nieuws

met gastexposant Mariken de Goede

Diepenheim - Met 14 deelnames sinds de eerste editie in 2005 was locatie ‘Fija’ jarenlang een vaste waarde voor KunstMoment Diepenheim. Trouwe bezoekers zullen mooie herinneringen hebben aan de vele boeiende en inspirerende exposities en aan het vaak verrassende randprogramma. In 2019 heeft Fija Ossewaarde echter een punt
gezet achter haar beroepspraktijk als keramiste/beeldend kunstenaar. Daarmee kwam er ook een einde aan haar deelname aan Kunst-
 Moment Diepenheim. 

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en de objecten (klein en groot) die eerder nog niet werden verkocht vragen erom nog één keer getoond te mogen worden. Om de verkoop te stimuleren is haar werk nu aantrekkelijk (af)geprijsd, en zelfs extra aantrekkelijk bij een dubbele aankoop. Ook heeft Fija nog mooie sieraden van keramiek, die er om vragen gedragen te worden. 

Heb jij altijd al een echte ‘Fija’ willen scoren of is haar werk jou sowieso dierbaar, kom dan naar Watermolenweg 2. Dit is de allerlaatste keer dat Fija haar werk exposeert en voor jou dus de ultieme kans om het interieur of de tuin te verfraaien met een keramisch object van haar.

Gastexposant Mariken de Goede

In Fija’s tuin zal ‘woord- en ‘beeld-’kunstenaar Mariken neerstrijken; een oude getrouwe op deze plek. Te midden van haar beelden opent zij een ‘Poëtisch Paviljoen’.

In de tuin schept Mariken ‘Tijd en Ruimte’ voor ‘ongehoord woord, brandende teksten, groeiend gedicht’; dit alles in een doorlopende workshop. Zo ontstaat en klontert samen een ‘Samen gedicht’.  Welkom in het Poëtisch Paviljoen, dagelijks tijdens Kunstmoment Diepenheim. U kunt Mariken ook digitaal volgen in ‘beeld en geluid’ via Facebook ‘poëtisch paviljoen’ en via Instagram ‘poëtisch paviljoen’. Mariken toont rondom haar Paviljoen stenen beelden en unieke lichtobjecten van natuurlijke materialen.  

Mariken en Fija nodigen u van harte uit voor een bezoek. Welkom bij Locatie 30, Watermolenweg 2 in Diepenheim. Openingstijden 11.00 tot 17.00 uur, data: 19 t/m 21 en 25 t/m 29 april.

Afbeelding
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws