Afbeelding

Aquila Wellness & Spa introduceert icoone®

Lifestyle

“Een fantastische uitvinding op het gebied van huidverbetering” 

Delden – Arzu Sahin is sinds 1 juli 2022 eigenaresse van Aquila Wellness & Spa gezeteld in het Aparthotel in Delden. Arzu heeft al vele vakdiploma’s gehaald, waaronder die van sport- en stoelmasseur, personal trainer, fitness- en aquafit instructeur en recentelijk heeft ze het vakdiploma behaald voor het gebruik van en behandeling met de icoone® van Skin Experts.  

Strak op vakantie

Velen van ons gaan lekker op vakantie en we proberen deze laatste weken nog een paar kilootjes weg te lijnen. Maar je gaat pas echt gestroomlijnd op vakantie als je nog snel een afspraak maakt bij Aquila Wellness voor een behandeling met de icoone®. Want deze uitvinding verbetert je huid écht en je ziet al na één sessie verschil. Nog een voordeel: de behandelingen zijn 100% natuurlijk en pijnloos.  

Wat doet icoone®?

Om antwoord te geven op die vraag, laten we ervaringsspecialist Arzu Sahin liever aan het woord. “Er zijn vele indicaties die je kunt behandelen met dit systeem. Ik kwam zelf met dit apparaat in aanraking toen ik herstellende was van een operatie en daarvoor bindweefselmassage nodig had. Dat is normaalgesproken heel pijnlijk maar nu voelde ik niets! Dat komt onder andere door de Roboderm® technologie en de Multi Micro Alveolar Stimulation (M.M.A.S.). Dit geeft een intensieve en effectieve stimulatie van de microvacuoles in je bindweefsel. Zo ervaar je gegarandeerd al resultaat vanaf de eerste behandeling én zonder pijn.” Een verdere toelichting van dit technische wonder: De icoone® combineert de mechanische stimulatie met microstimulators en laser en led. Hierdoor is het mogelijk om zones van vetweefsel (wat niet weggaat bij oefeningen en gezonde voeding) intensiever aan te pakken. Ook is de icoone® een echte krachtpatser in de aanpak en verbetering van cellulitis, lymfedrainage, huidversteviging, bodyshaping, verbetering van striae, verbeterde doorbloeding, regeneratie van cellen en weefsels, natuurlijke lifting, maar ook drainage en het verminderen van diepterimpels en fronslijnen. “Kortom: een verstevigend en huidverjongend effect voor het hele lichaam. Verder nog wensen?”, concludeert Arzu.

Meer informatie

De behandelingen hebben zeer positieve effecten en veel van Arzu’s klanten waren verbaasd over de resultaten. Hoeveel sessies je nodig hebt, ligt vooral aan de indicatie waar je voor komt, maar daarin kan Arzu je als expert heel goed adviseren. Dus heb je vragen en wil je deze briljante uitvinding (of een andere wellness behandeling) ook eens proberen, maak dan snel een afspraak. Aquila Wellness & Spa,  Sportlaan 7 in Delden. Kijk op de website www.aquila-wellnessenspa.nl, mail naar info@aquila-wellnessenspa.nl of bel 06-46979782.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws