Afbeelding

Uitvaartcentrum Delden

Nieuws

Delden - Na het overlijden wordt de overledene tot aan de uitvaart opgebaard. Dit kan thuis of in een uitvaartcentrum. Sinds kort beschikken we in het Uitvaartcentrum Delden over ruime familiekamers. Deze kamers bieden een comfortabele en intieme ruimte voor families.

In de familiekamers kunnen nabestaanden op een respectvolle manier afscheid nemen van hun dierbare. De kamers zijn speciaal ontworpen om een warme en huiselijke sfeer te creëren. Ze bieden ruimte voor persoonlijke herinneringen, zoals foto’s, bloemen en andere spullen die belangrijk zijn voor de overledene.

Nabestaanden hebben een eigen ingang en beschikken over een sleutel, zodat ze op elk gewenst moment bij de overledene kunnen zijn. Sommigen verkiezen een moment van alleen zijn, terwijl anderen graag samenkomen met familie en vrienden om samen een kopje koffie of thee te drinken.

De familiekamers kunnen ook dienen als een intieme ruimte voor een klein gezelschap om afscheid te nemen. Daarnaast hebben we een stijlvolle ingerichte rouwkamer waar mensen op de dag van de condoleance de mogelijkheid hebben om afscheid te nemen van de overledene. In de ontvangsthal of huiskamer is er gelegenheid om de familie te condoleren. 

In de huiskamer is ook een koffiebar aanwezig, waaronder andere tijdens de condoleancebijeenkomst een kopje koffie aangeboden kan worden. Tijdens deze momenten van samenzijn is er ook de mogelijkheid om gebakjes, bonbons of een echte plak Twentse krentenwegge van lokale ondernemers te serveren. De huiskamer is modern ingericht, maar straalt ook rust uit. Het is een plek waar nabestaanden op hun eigen manier afscheid kunnen nemen van de overledene, zelf op informele wijze.

We streven ernaar dat u zich op uw gemak voelt in ons vernieuwde Uitvaartcentrum Delden. De drempel is laag en u zult een gevoel van warmte en ondersteuning ervaren tijdens deze moeilijke periode.

Afbeelding
Afbeelding
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws