Fien Brok in haar Haaratelier
Fien Brok in haar Haaratelier

Fiens Haaratelier: een belevenis op maat

Lifestyle

Delden – Wie denkt dat naar de kapper gaan even een snel tussendoortje is, komt bij Fiens Haaratelier bedrogen uit. Zodra je het prachtige pand binnenstapt, ervaar je een soort van serene rust. Precies wat eigenaar Fien Brok (25) voor ogen had met haar nieuwe haaratelier. “Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een snelle afspraak, zo is het niet, maar juist als je er lekker de tijd voor wilt nemen, word je hier helemaal in de watten gelegd”, legt Fien uit. De hippe, trendy salon opende half oktober de deuren aan de Langestraat 27a in Delden.   

Fien Brok en haar collega Britt hadden van meet af aan veel aanloop en ondanks de ruime openingstijden zitten ze behoorlijk vol. “Ik zou best willen adverteren met binnenlopen zonder afspraak, maar ik vrees dat dat uiteindelijk ten koste gaat van de kwaliteit”, zegt Fien. “Als je het kappersvak goed wil uitoefenen, ben je met een ambacht bezig. Wij zijn gespecialiseerd in moderne kapsels voor dames en heren, waaronder krullen knippen, creatief kleuren, balayages, face framing en extensions voor langer of voller haar, allemaal volgens de laatste haarmodetrends.  Stuk voor stuk specialistische maatwerkbehandelingen waar je de tijd voor neemt.” 

Veel ervaring

Vooral ook voor de mannen staat de deur bij Fiens haaratelier ruim open. “Tegenwoordig zie je toch veel opgeschoren kapsels, die soms even bijgewerkt moeten worden. Daarvoor hebben we verschillende abonnementen beschikbaar. Je kunt daarmee zo even langskomen om je kapsel bij te laten werken en ook baardverzorging behoort tot de mogelijkheden. En we hebben speciale tarieven voor kinderen en studenten”, aldus Fien. Wil je nou eens echt iets anders met je haar maar weet je niet hoe of wat, kom dan langs voor een vrijblijvend advies. Britt en Fien hebben ondanks hun jonge leeftijd al heel veel ervaring opgedaan en kunnen je precies vertellen wat bij jou past. Een afspraak maken gaat het makkelijkst via de website www.fienshaaratelier.nl en kies dan de button ‘afspraak maken’. De rest wijst zich vanzelf en dan ben jij verzekerd van een afspraak waarbij jouw haar alle aandacht krijgt, dat het verdient. 

Fiens Haaratelier, Langestraat 27a in Delden, www.fienshaaratelier.nl of bel 074-2051330.

Een gloednieuw interieur klaar om klanten te ontvangen!
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws