Afbeelding

Nieuwe Atletiek en Wandelvereniging Delden: de Hoflopers!

Sport

Delden - De Atletiek en Wandelvereniging Delden, opgericht in 2005, heeft per 1 februari 2024 een nieuwe naam: de HOFLOPERS. In 2005 is een groep vrijwilligers gestart met het geven van atletieklessen aan kinderen met een beperking. Ook werden een hardloopgroep en wandelgroep opgestart. De laatste jaren heeft de AWD2005 zijn atletieklessen verplaatst naar Hengelo en groeide het ledenaantal van de hardloopgroepen. Na bijna 20 jaar is het daarom tijd voor een nieuwe naam en een nieuw logo.

Trainingen: Hardlopen en Core Stability

Het clubgebouw van De Hoflopers vind je aan de Morsweg 23, 7491 ZD Delden. De trainingen starten elke maandagavond en donderdagavond om 19.30 uur vanaf dit clubgebouw. Op maandagavond zijn de hardlooptrainingen voor de drie loopgroepen: starters, recreanten, prestatie. Op donderdagavond is de Core Stability Training. Alle trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers; Vincent, Joost, Wim en Ferry.

Wil je meedoen?

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de hardlooptraining op maandagavond of de Core Stability Training op donderdagavond.

Startersclinic

Speciaal voor mensen die willen leren hardlopen, of na een blessure het hardlopen weer willen oppakken, is er de startersclinic. Samen bewegen naar een concreet doel is gezellig en goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Bij de Hoflopers kun je tweemaal per jaar deelnemen aan een startersclinic. In 16 weken leer je op je eigen niveau vijf kilometer hardlopen. De clinic wordt afgerond met deelname aan een bekend hardloopevenement in de buurt. Aanmelden voor de clinic kan via info@hoflopers.nl of neem contact op met Vincent: 06-27243187.

Goed om te weten: de eerstvolgende clinic start op 26 februari a.s.!

Hardlopen doe je bij de Hoflopers!

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws