Eigenaren Mireille en Gerrit Holtvoort-Vos
Eigenaren Mireille en Gerrit Holtvoort-Vos

The Read Shop Delden viert 25-jarig jubileum

Nieuws

Delden - The Read Shop Delden, in april 1999 opgericht, is een ruim opgezette en drukbezochte winkel. Je kunt er voor heel veel verschillende producten terecht, zoals kantoorartikelen, tijdschriften, boeken, wenskaarten, loten van de Lotto en de Staatsloterij en een ruim assortiment cadeauartikelen, maar ook een geldmaat, een postkantoor en het Toeristisch Infopunt Twente, waar je alle informatie over Delden en Hof van Twente vindt.  

The Read Shop is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in Delden en de bekende gezichten van eigenaren Gerrit en Mireille Holtvoort-Vos zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. De winkel startte in 1999 aan de Langestraat 48. Deze winkel had een oppervlakte van 100m2. 

Toen later winkelruimte vrijkwam in het voormalige gemeentehuis van Delden verhuisde The Read Shop in 2013 naar Langestraat 19, een winkel van maar liefst drie keer de oppervlakte van de eerste winkel. Het assortiment kon op deze manier nog verder uitgebreid worden. Vertrouwen, klantvriendelijkheid en service staan bij Gerrit en Mireille heel hoog in het vaandel: “Iedereen die hier binnenkomt, ontvangen we met een glimlach.” Klanten waarderen het ruime assortiment en het feit dat de winkel zo mooi is en voldoet aan de eisen van de toekomst. Ook spreken ze regelmatig hun waardering uit doordat Gerrit en Mireille en hun team echt passie voor het vak uitstralen. 

“Vanaf 2 april gaan we knallen”

Op eerste paasdag 1 april aanstaande vieren Gerrit en Mireille met hun team het 25-jarig jubileum van The Read Shop in Delden. Van 2 tot en met 13 april willen ze dit heuglijke feit delen met hun trouwe klandizie. “Vanaf 2 april gaan we knallen”, zegt Gerrit. “Onze klanten uit de wijde omtrek hebben ons groot gemaakt. Het feit dat al deze mensen ons de handel gunnen, maakt dat wij dit jubileum vooral ook met hen willen vieren.” En dat vieren doen ze met mooie acties. In het Hofweekblad van morgen 27 maart vind je een grote advertentie van The Read Shop Delden met interessante aanbiedingen met hoge kortingen. 

“En voor iedereen die bij ons tussen 2 en 13 april € 15,00 of meer besteedt, is er een leuke en zeer goed gevulde goodiebag.”

Het aantal goodiebags is beperkt, dus wees er snel bij. Deze actie geldt voor alles, dus ook tabakswaren en staatsloten, alleen niet voor PostNL diensten en producten. Gerrit vervolgt: “Mireille en ik willen via deze weg ook ons trouwe team heel erg bedanken voor hun jarenlange loyaliteit en fantastische inzet. We zijn een heel hecht team en zonder hen hadden we deze mijlpaal nooit bereikt!” 

Vier je het jubileum met ze mee? Van harte welkom aan de Langestraat 19 in Delden. 

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws