De vestiging van Hartgerink in Hengevelde
De vestiging van Hartgerink in Hengevelde

Ontdek de veelzijdigheid van Autobedrijf Hartgerink

Hengevelde

Opel Hartgerink is een zeer compleet autobedrijf op drie locaties: in Haaksbergen, Lochem en Hengevelde. Ze hebben een eigen verzekerings- en financieringsafdeling, schadeherstel, tankstation, een wasstraat en een uitgebreid BOVAG-occasion aanbod, private lease, autoverhuur en gratis leenauto’s. De gecertificeerde en vakkundige monteurs zijn thuis van alle (auto)markten, ook op het gebied van elektrische voertuigen. 

Autobedrijf Hartgerink: Alle service onder één dak, ook voor elektrische auto’s

Lastige keuze: brandstof, hybride of 100% elektrisch? 

“Een veel gehoorde vraag”, zegt Niek Olde Veldhuis, marketeer en adviseur bij Hartgerink. “Welke auto het wordt, hangt erg af van het gebruik. Rij je korte of lange stukken, moet je naar het buitenland, gebruik je de auto alleen voor boodschappen, dat zijn allemaal factoren die meewegen in de aanschaf van een al dan niet elektrische auto. In ieder geval heeft Hartgerink alle kennis en expertise in huis om je goed voor te lichten, zodat je geen spijt krijgt van je keuze.” Dus laat je goed voorlichten en maak meteen een afspraak voor een proefrit!

What’s new? Nieuwe Opel Frontera, Grandland, Astra en Corsa

Er zijn weer veel ontwikkeling op het gebied van nieuwe Opel-modellen. Een model uit de oude doos is nieuw leven ingeblazen: de Opel Frontera! Deze geheel nieuwe SUV is het summum van ruimte, met een ontwerp dat even robuust als modern is. Met elektrische aandrijving en 48V-hybridetechniek biedt de Frontera een energieke rijbeleving, perfect voor zowel stedelijke als landelijke avonturen. Ontdek de nieuwe Frontera met zijn slimme oplossingen en efficiënte aandrijflijnen, terwijl hij zich onderscheidt van de massa met zijn unieke ontwerp en expressieve uitstraling. 

Opel Grandland

Ook in een nieuw jasje gestoken: de nieuwe Opel Grandland is gewoon weer een SUV, maar verschilt op een belangrijk vlak van zijn voorganger. Hij komt er namelijk niet alleen met geëlektrificeerde benzinemotoren, maar ook als volledig elektrische Opel Grandland Electric met een bereik tot wel 700 kilometer! Opels grootste SUV, die zeven jaar geleden als Grandland X begon en sinds z’n facelift in 2021 simpelweg Grandland heet, wordt vervangen door een tot op het kleinste boutje en dunste snoertje nieuw model en heet gewoon weer Opel Grandland. Gaat een elektrische Opel Grandland je nog te ver? Geen probleem. De uitgaande Grandland was er al met mild-hybride benzinemotoren én als Plug-in Hybrid en ook de nieuwe krijgt ze. Opel spreekt van een plug-in hybride Grandland met een elektrisch bereik van 85 kilometer. 

Gratis Upgrade Opel Astra 

Ontvang nu een exclusieve gratis upgrade voor je Opel Astra Electric naar de ruimere hatchback of station-uitvoering of naar een krachtigere Opel Astra Sports Tourer Electric. Dat betekent meer ruimte, meer power, meer comfort, meer stijl én meer avontuur. En dat alles zonder extra kosten! Wees er snel bij, want deze actie is alleen geldig tot 19 mei aanstaande.

Nieuw design Corsa

Opel is flink tekeergegaan op het uiterlijk van de Corsa. De bestseller heeft dankzij een paar gerichte wijzigingen een stoerdere uitstraling gekregen. Zo is de grille nu geheel zwart en sluit aan op de koplampen. Die hebben een andere vorm en zijn bovendien geüpgraded met betere technologie. De zwarte kleur zien we niet alleen aan de voorkant maar is ook gekozen voor het dak en de zijspiegels. Kortom: de Corsa zit behalve de nieuwe voorkant ook boordevol nieuwe technologie, zoals de beste verlichting in zijn klasse tot geavanceerde rijhulpsystemen. Dat maakt rijden in de nieuwe Corsa niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker, mooier en aangenamer. Kom naar Hartgerink voor meer informatie over deze nieuwe Opel-aanwinsten.

Bron en foto’s: AutoWeek.nl en Opel.nl

De nieuwe Opel Corsa
De nieuwe Opel Frontera Electric
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws