Afbeelding

Lichaamsgericht opstellen

Zorg

Hechting en verbinding

Delden - Als je je voorstelt, dat de emotionele relatie met je ouders of verzorgers een belangrijke basis is voor het aangaan van relaties en verbindingen in je latere leven. Kun je je dan ook voorstellen dat de wijze van hechting bepaald hoe je in de rest van je leven relaties aangaat?

En als je je voorstelt dat alles in ons leven een systeem is, je gezin nu, je gezin van herkomst, school, vrienden, sport. Kun je je dan ook voorstellen dat jij een systeem bent? Je lichaam, je organen, je DNA, maar ook je gedachtes, je emoties, je patronen. En dat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden. Het één reageert op het ander en beïnvloed elkaar. Soms bewust, veelal onbewust Kun je je dan voorstellen dat je hechtingsgeschiedenis ligt opgeslagen in je lichaam? Hoe het ook was, je lichaam herinnert het zich en deed altijd mee!

Herken je dat…..

 • - Je je nooit helemaal welkom voelt?
 • - Je vaak bevestiging zoekt?
 • - Je gevoelig bent voor kritiek?
 • - Je nabijheid/intimiteit ingewikkeld vind
 • - Je snel overspoeld raakt?
 • - Je het gevoel te hebben er alleen voor te staan?
 • - Je sterk onafhankelijk wilt zijn?
 • - Je het lastig vind om hulp te vragen?

Dan ben je van harte welkom om daar  in alle veiligheid 2 dagen naar te kijken. Om te ontdekken en te ervaren. Je wordt je bewust van de invloed van jouw manier van (kunnen) hechten op het aangaan van verbinding.

Tijdens deze twee dagen nemen Miriam Veldhuis en Petra Relker je mee naar allerlei laagjes in jezelf waar de verwarring zich blijft uitspelen. We werken met lichaamsgerichte interventies en opstellingen. Steeds het lichaam beluisterend!

Eenvoudig, liefdevol en zacht.

 • - Je bijdrage voor deze twee dagen bedraagt € 330,-
 • - Inclusief heerlijke lunch
 • - De hele dag koffie/thee, fruit en ander lekkers
 • - Een fijne, geborgen locatie in Stadscentrum het Parochiehuis te Delden 
 • - Van 10.00 - 17.00 uur

Na betaling is je plek gereserveerd.

De groep zal bestaan uit max 10 personen, zodat er voldoende tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Wil jij hierbij zijn?

Meld je dan aan via Petra Relker, e-mail info@puurbijpetra.com, tel. 06 155 63 135, www.puurbijpetra.com/puur-bij-petra-opstellingen of via Miriam Veldhuis, tel. 06 40947210, e-mail info@innerflow-delden.nl, www.innerflow-delden.nl.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Wanneer: 8 en 9 april, 15 en 16 mei in Stadscentrum het Parochiehuis, Langestraat 79 in Delden.

Miriam is integraal holistisch massagetherapeut in Delden en een ervaren begeleidster van mensen met fysieke en psychische klachten op moeilijke momenten in hun leven. “Dat doet ik door middel van massagetherapie, aanraking en lichaamsgerichte oefeningen. Luisterend naar de signalen van je lichaam! Woorden die mijn kenmerken zijn zorgvuldig, nabij, transparant, humor en bedding vanuit levenservaring. Ik sta naast je. Hoe bang, boos, blij of verdrietig je ook bent.”

Petra begeleidt vrouwen in hun zoektocht naar zichzelf. 

“Het onzichtbare zichtbaar maken daar word ik blij. Woorden die mij kenmerken zijn luisteraar, verbinder, intuïtief, puur en oprecht. Ik hou van diepgang, oprechte verbinding, gezelligheid, wandelen en schrijven. ‘Jij mag alles zijn’. Met hart en ziel begeleid ik vrouwen op hun reis naar binnen. De natuur, mijn intuïtie, schrijven én systemisch werk spelen hierin een belangrijke rol.”

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws