Afbeelding

De GGZ voorbij…

Zorg

Demo Emotionele zelfheling € 10

Ik geloof dat ieder mens het verdient om emotioneel weer in balans te komen. Ik geloof dat iedereen daarvoor zijn eigen zelfhelend vermogen kan inzetten, zonder medicatie. Ik geloof dat het anders, beter en sneller kan dan in de GGZ, waarin vooral gepraat wordt. Maar praten alleen is vaak niet genoeg. Om tot goede en blijvende resultaten te komen, moet je ook gebruik maken van de nog ontbrekende sleutel en dat is de inzet van je eigen lichaam! Wil jij dat zien en wellicht ook zelf gaan ervaren?

Waarom krijg je aandrang om naar de wc te gaan? Waarom een hongergevoel? Waarom krijg je negatieve emoties en nare gevoelens? Waarom allemaal? 

Omdat je lichaam je grootste vriend is, die jou door negatieve emoties en nare gevoelens laat merken dat je uit balans bent en je daarmee laat weten dat je wat moet doen om weer in balans en in de rust te komen. Doe je dat niet, dan zal die trouwe vriend je alleen maar sterker gaan waarschuwen.

Mijn naam is Martin de Witte, oud luchtmachtofficier en een nuchtere Tukker. 

Als Emotietherapeut neem ik je mee in het proces om jezelf te helen, want dat helen doe je zelf. Maar in dat proces hebben we elkaar wel nodig en maken we
samen gebruik van een heel bijzondere methode, waarmee de echte oorzaak van emotionele problemen kan worden aangepakt.

Die oorzaak is een blokkade van de levensenergie die door je lichaams-meridianen stroomt en ontstaan is toen je die vervelende gebeurtenis meemaakte. Als je die energieblokkade weet op te heffen, kom je emotioneel weer in balans en kun je terugdenken aan die gebeurtenis, zonder nog enige emotionele lading.

Maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Dat mag je zelf ontdekken door op woensdag 28 februari, om 19.30 uur, naar Het Beaufort in Markelo te gaan, naar mijn demo ‘Emotionele zelfheling’. 

Verbaas je over het vermogen van je lichaam om zichzelf te helen. Ik ga je laten zien dat je niet afhankelijk hoeft te zijn van de GGZ, met lange wachtlijsten, lange trajecten en vaak magere resultaten. De
methode ik gebruik is zo effectief dat ik het mij kan veroorloven om te werken op basis van ‘No cure – No pay’.

Martin de Witte, Emotietherapeut, Almelo. Aanmelden via info@
touch4emo.nl

Bereid je voor: kijk op mijn website www.touch4emo.nl en blader in de bijna 200 recensies.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws