Afbeelding

Vervulde wens Wensboom Goor Bea wenst een rolstoel voor Zorgclub ‘t Lenfert

Zorg

Goor - “Mijn wens is dat de Zorgclub ‘t Lenfert in Markelo een rolstoel krijgt zodat alle leden naar buiten kunnen om te genieten van wandelingen”. Deze wens deed Bea Hoeben in de Wensboom Goor afgelopen december. Bea, werkzaam bij Buurtzorg Markelo: “Het is een dagopvang dat nu een jaar bestaat en waar ook een aantal cliënten van mij met veel plezier komen.” De overhandiging van de rolstoel vond vorige week donderdag plaats en werd direct in gebruik genomen door de dankbare leden. Iedereen kan nu mee wandelen.

Zorgclub ’t Lenfert, gelegen in het buitengebied van Markelo, is een dagopvang die zich richt op ouderen met dementie, Parkinson en eenzame mensen uit onder andere Goor en Markelo. 

Eigenaresse Mirjam Kalkhaar: “De rolstoel vormt een welkome aanvulling op het aanbod van de Zorgclub. Nu kan iedereen deelnemen aan ontspannende wandelingen in de prachtige omgeving van onze Zorgclub.” Paul Reef, ondernemer en tevens lid van het wensencomité van de Wensboom in Goor, stelde de rolstoel beschikbaar. Reef die eerder de rolstoel gebruikte voor een familielid, is verheugd dat de rolstoel weer een zinvolle bestemming heeft gekregen.  

Wensboom Goor

Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 wordt ieder jaar in december een wensboom geplaatst die wordt versierd door mensen met een beperking van Aveleijn DAC De Roos en Het Kukelnest. In samenwerking met Goor Collectief, BIZ Goor en Hofmarketing worden vervolgens wensen vervuld voor en door de inwoners van Goor.

Afbeelding
Afbeelding
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws