Afbeelding

“Ik heb mijn man weer terug”

Sport

Ambt Delden – De titel doet vermoeden dat er nu een artikel volgt over een succesvolle aflevering van Spoorloos. Is niet zo. Het gaat over een vrouw die haar man meenam naar Personal Training & More gevestigd in het buurtschap Deldenerbroek. Zijn doel een aantal maanden geleden was ‘soepeler worden’, vooral in schouder en nek. Onder de enthousiaste leiding van Jacqueline Kruse, eigenaar en personal trainer, en zijn eigen inzet, zijn de schouder- en nekspieren weer soepeler geworden. Zijn vrouw was hier heel erg blij mee. Want zo zei zij: “Hij pakt dingen weer op en we ondernemen weer dingen samen. Ik heb mijn man weer terug!”

Natuurlijk denk je misschien op voorhand: wéér een sportstudio? Ja, dat is waar en ook wéér een personal trainingsprogramma maar toch voelt het anders en verre van standaard. Als je het gesprek met Jacqueline aangaat, wordt al gauw duidelijk dat het vooral belangrijk is dat je je eigen doel aangeeft. Jacqueline gelooft in ieders persoonlijke kracht: “Het feit dat mensen hier komen om lekker te sporten is al een ingelost voornemen. Het heeft geen zin om mensen dingen op te leggen. Dus ik kijk spelenderwijs naar hun beweegredenen, stel vragen en stuur bij. Zo kom ik tot een individueel plan, waarin van alles mogelijk is. 

Dat ongedwongene maakt dat mensen het ook volhouden. Geen vaste formats, daar geloof ik niet in. Ieder mens is uniek.”

Bewegen loont!

Jacqueline heeft al heel wat mensen klachtenvrij de deur uit zien gaan, die niet klachtenvrij binnenkwamen. Mensen met rug- en nekklachten, hoge bloeddruk, artrose en diabetes type 2 bijvoorbeeld, zitten na een tijd beter in hun vel, klachten verminderen, ze bewegen makkelijker, hebben meer energie en medicijngebruik wordt verminderd of soms zelfs gestopt. “Ik ben natuurlijk geen arts, maar met sport en bewegen en/of een nieuwe leefstijl zijn enorm veel klachten te verhelpen. Ik ben zeer mensgericht en wil iedereen leren beter te bewegen en gun iedereen een passende leefstijl. Als me dat lukt, is mijn doel bereikt. Bewegen loont!”, aldus Jacqueline. 

Voor wie?

Personal Training & More hanteert geen specifieke leeftijdsgroepen, iedereen tussen 6 en 80+ is welkom. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen in een groep te trainen met alleen maatwerkoefeningen of misschien wil je een persoonlijk programma of alleen het 30-minuten circuit. Of als je alleen een uur per week wil fitnessen kan dat ook, of bootcamp, of pilates. Jacqueline: “Daarom doe ik altijd even een intake met mensen. Ze weten dan beter wat er allemaal mogelijk is. Bij mij gaat het om leefstijl en bewegen, hetgeen in die combinatie zorgt voor een blijvend resultaat.” Interesse gewekt? Ga dan naar de website www.personaltraining
bodymind.nl/intake-plannen of mail naar info@personaltraining
bodymind.nl en maak een afspraak voor een intake of bel 06-20572885 als je eerst nog wat meer informatie wilt. Personal Training & More ligt wel op het platteland, dus een fiets, scooter of een auto is wel handig om er te komen. 

Van harte welkom aan de Proodsweg 7 in Ambt Delden. 

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws