Afbeelding

Deldense Fietsclub ‘De TwickelTrappers’ bestaat 25 jaar

Sport

De Deldense Fietsclub  ‘De TwickelTrappers’ vierde op maandag 22 januari haar zilveren jubileum. De club, opgericht in 1999 door een groep enthousiaste fietsers, is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met 180 leden, waarvan maar liefst 42 dames.

De TwickelTrappers staan vooral bekend  om hun gezellige en sportieve fietstochten op de zondagochtend. Elke week verzamelen de clubleden zich bij de AH in Delden om gezamenlijk de prachtige omgeving rond Delden en Twente te verkennen. Of het nu gaat om een ontspannen rit door het Twentse landschap of  een meer uitdagende tocht door de heuvels, er is voor ieders wat wils. Daarnaast fietst de club vanaf begin april op de dinsdagavonden en wordt de mogelijkheid bekeken om op donderdagavond techniektrainingen te geven, om de beginnende of minder ervaren fietsers, door ervaren leden van de club, de techniek van deze mooie sport bij te brengen.

De jubileumcommissie is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van dit 25-jarig jubileum. Dit zal in juni groots gevierd worden.

Of je nu een ervaren wielrenner bent of gewoon wat recreatieve fietstochten maakt, iedereen is welkom bij de TwickelTrappers. Het belangrijkste is dat we met elkaar kunnen genieten van de prachtige natuur, gezelligheid en natuurlijk het fietsen zelf.

De club organiseert regelmatig  geplande fietstochten op verschillende niveaus, zodat er voor iedereen een passende uitdaging is.

Ben jij ook een gepassioneerde fietser of denk je erover om te gaan fietsen, kom dan een keer meefietsen op zondag of op een dinsdagavond. 

Je kunt dan zelf ervaren hoe het is om met een gezellige groep te fietsen. We fietsen in verschillende niveaugroepen, zodat er altijd wel een groep is, die bij jouw tempo past. 

Daarnaast zijn er ook sociale activiteiten en evenementen, zodat je ook buiten het fietsen om nieuwe mensen kunt leren kennen.

Heb je interesse, stuur dan een email naar info@twickeltrappers.nl of neem een kijkje op onze website www.twickeltrappers.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws