Afbeelding

Mis het niet! Nog 15 dagen om je aan te melden voor de Special Friends Sportdag

Sport

Hengelo - De Special Friends Sportdag komt steeds dichterbij! Daarom wil de organisatie je er graag aan herinneren dat er nog maar 15 dagen over zijn om je aan te melden. Iedereen is van harte welkom. Leeftijd of beperking spelen geen rol, want je bent goed zoals je bent. Neem je broers, zussen, nichtjes, neefjes, vriendjes en vriendinnetjes mee, want samen plezier maken is het leukste wat er is! Er wordt voor een vermakelijk dagprogramma gezorgd met sport, spel maar ook ontspanning, yoga en massages. Daarnaast is er een lekkere lunch en natuurlijk een prachtige medaille voor iedereen. Deelname is gratis, dus dit wil je niet missen!

Sportinstuif

De organisatie is trots om te kunnen zeggen dat ze met meer dan 15 sporten een geweldig programma heeft samengesteld, in samenwerking met vele verenigingen en partners. Van gymnastiek tot hockey, skeeleren tot dansen, hoogspringen tot framerunnen, en zelfs skiën op een heuse piste. Naast het sporten zijn er ook allerlei leuke spellen zoals mega Jenga, Mega Vier op een Rij, Stokvangen, Oud Hollandsche Spelen en voor de hoogvliegers staat er een bungeetrampoline. 

Voetbal, Tennis Unified, Zeil clinics

Rondom het FBK Stadion is er een voetbaltoernooi en Unified Tennis Toernooi georganiseerd. En op ’t Rutbeek in Enschede kun je kiezen voor een clinic zeilen. Ook voor deze opties moet je je voortijdig aanmelden via de website. Mocht je nog twijfelen, bedenk dan dat er nog ruimte is voor 2 teams voor het voetbaltoernooi. 

Slotfeest met Ronnie Ruysdael

De Special Friends Sportdag wordt gestart met een gezellige opening en warming-up in het FBK Stadion. En als klap op de vuurpijl wordt  de dag feestelijk afgesloten met een spetterend optreden van Ronnie Ruysdael, de koning van de polonaise! Een groot feest dus! 

Mis deze kans niet om samen met de organisatie een dag vol sport en plezier te beleven! Schrijf je snel in via www.specialsporteventstwente.nl. 

Inschrijving is mogelijk tot 1 juni

Wil je meer weten over deze dag? Check dan ook de website. 

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws