Afbeelding

Hemels Mooi Delden; Hemelvaartsdag 9 mei a.s.: huur een kraam!

Nieuws

Delden – Het centrum van Delden leent zich uitstekend voor een markt en braderie tijdens Hemels Mooi Delden. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage- en retro-artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en kunstzinnige ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Van illustraties, kunst, sieraden en (woon)accessoires tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer. Juist de niet-alledaagse dingen maken deze markt op Hemelvaartsdag zo bijzonder.

Zeldzaam mooi

Marco Brouwer, Hanneke Oude Elberink en Hans Bebseler, allen leden van de Deldense Ondernemers Vereniging (DOV), zijn al enige tijd bezig met de organisatie van dit mooie evenement. “De vorige edities van Hemels Mooi Delden op Hemelvaartsdag hebben heel goed uitgepakt. Aan de Langestraat in het centrum is een markt en braderie met leuke attracties, omlijst met gezellige terrassen, lekker eten en drinken en diverse muziekpodia. Vermaak voor jong en oud dus! Er zijn ook dit jaar weer vele kraampjes met mooie, nieuwe originele spullen”, aldus Hans Bebseler. De DOV gaat dit samen met de organisatie Zeldzaam Mooi oppakken. Deze organisatie verzorgt al ruim 10 jaar verschillende gratis toegankelijke markten op bijzondere locaties. 

Schrijf je in voor een kraam

Vanaf nu kun je je weer opgeven voor een kraam tijdens deze zeer gezellige markt.  

Hans vervolgt: “Uiteraard hopen we dat ook dit jaar weer veel Deldense ondernemers en particulieren deelnemen.” Wil je meedoen? Geef je dan op via de site www.zeldzaammooi.com, selecteer het event Hemels Mooi Delden 2024 en via het tabje ‘Deelnemen’ kom je automatisch bij het inschrijfformulier. De DOV hoopt deze Hemelvaartsdag weer een fantastisch evenement neer te zetten voor groot en klein. 

Save the date! Hemelvaartsdag 9 mei van 10.00 tot 18.00 uur in het centrum van Delden.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws