Goors Historisch Museum
Goors Historisch Museum

Ruim baan voor Goorse verenigingen

Nieuws

Goor - Het Goors Historisch Museum stelt haar ruimtes en muren met groot plezier ter beschikking aan Goorse verenigingen. Goor kent veel èn zeer uiteenlopende verenigingen. Vaak hebben die verenigingen geen weet van elkaars bestaan. 

“He’j t al eheurd van den en den, ... den hef mie toch ‘n leuke hobby Wus ie dat? En ok nog in verenigingsverband!” 

En zo heeft de ene Gorenaar best wel belangstelling voor wat zijn buren in hun vrije tijd bezighoudt. Wisten ze ‘t maar van elkaar. In deze tijden van individualisering en sociale media hebben veel verenigingen te kampen met terugloop in ledenaantal, vrijwilligers, etc. GHM geeft de gelegenheid om jouw vereniging onder de aandacht te brengen van alle Gorenaren. Laat zien wat jullie te bieden hebben, wat is jullie passie! Deelname aan de expositie bij GHM kost niets en ook de toegang is gratis voor bezoekers, maar er is wel inbreng van de verenigingen nodig. Kom op als Goorse vereniging en meld jouw club aan als exposant! Als extra aansporing zeggen wij van het GHM: “Hoort zegt ‘t voort!” 

Stuur een mail naar: goorsmuseum@kpnmail.nl of bel op dinsdag- of woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur naar het museum: 0547 263519. Het zal helaas niet lukken alle Goorse verenigingen te laten zien, daarom zal er een keuze gemaakt moeten worden die de grote diversiteit van het verenigingsleven laat zien.

Naast bestaande verenigingen zullen er ook een aantal oude, niet meer bestaande verenigingen aan bod komen. Daarvoor putten we uit het depot, maar ook spullen die misschien nog bij jou op zolder liggen kunnen voor ons bruikbaar zijn.

De expositie loopt van april tot en met december 2024.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws