Afbeelding

Stichting Franje Reisland presenteert Reisgids 2024

Nieuws

Hof van Twente - Het komende jaar heeft de reiscommissie van Reisland 5 prachtige verzorgde reisjes samengesteld. De nieuwe reisgids geeft een goed beeld van de scherp geprijsde reizen waar ook rolstoel gebruikers welkom zijn. Iedereen is welkom en kan deelnemen aan deze reizen die minimaal 30 deelnemers moet hebben en bij 45 personen is de reis vol dus wie het eerste zich aanmeld is er zeker bij aanwezig. 

We bezoeken op zaterdag 6 april het Kijk en luistermuseum in Bennekom waar we alles kunnen beleven in de ontwikkeling van de radio en televisie. Deze reis is voorzien van een lunch en diner. 

Zaterdag 25 mei bezoeken we de zandsculpturen en beeldentuin in Garderen op de Veluwe het thema van de zandsculpturen is Schrijvers en boeken,  we beginnen deze reis met een heerlijk diner waarna we per bus naar Garderen rijden tijdens het bezoek aan deze tuin kunt u genieten van koffie of thee met een heerlijk gebakje. 

Zaterdag 22 juni gaan we een boottocht maken en dit keer wel een heel bijzondere we vertrekken vanuit de haven in Goor voor een tocht over de Twentse kanalen van ca 4,5 – 5 uur en tijdens de boottocht kunt  u genieten van  uitgebreid diner aan boord. De boot is van alles voorzien voor alle weersomstandigheden. Schrijf je snel in want deze boottochten zijn bijna vroegtijdig uitverkocht. Er is voldoende parkeer en fietsenstalling mogelijkheden aanwezig nabij de boot. 

Zaterdag 14 september Afrika is dichterbij dan dat u denkt, een bustocht naar het Safaripark Beekse bergen zal ons kennis laten maken met het wildpark. Onder leiding van een Rancher blijven we in onze eigen bus de wilde dieren aanschouwen. Dit wordt echt een dag om nooit te vergeten. Onderweg wordt u een lunch aangeboden en bij thuiskomst gaan we vanzelfsprekend ‘braaien’ en genieten van een heerlijke barbecue met vlees direct van de boer. 

Zaterdag 2 november sluiten we het reisseizoen af met een Herfsttinten tocht. We bezoeken de Herterij in Geesteren waar we onder het genot van koffie of thee met heerlijke krentenwegge een korte film zien over het leven van de herten. Nadien gaan we met een gids de boeren maggie tocht beleven in een deel van Twente en Duitsland waarbij we comfortabel vanuit de bus kunnen genieten van de mooie herfstkleuren in de natuur. We sluiten deze dag af op de boerderij met een uitgebreid stampotten buffet. Zorg er maar voor dat u trek hebt want dit wordt genieten voor de laatste keer met de bus. 

Inschrijven

Inschrijven en aanmelden voor de reizen via Salut, Grotestraat 86 in Goor.

Elke werkdag van 09.00 – 17.00 uur

Telefoon: 0547-260053.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws