Afbeelding

Politienieuws week 47/48

Nieuws

Delden - Op vrijdag 17 november omstreeks 00.30 uur werd een zwarte Mate Fatbike, voorzien van fietstassen, gestolen. Deze fiets stond gestald voor de Klokkenkamp in Delden. Update: De gestolen Fatbike werd enkele dagen later in een woning in Hengelo aangetroffen.

Diefstal Fatbike

Inmiddels is de Fatbike weer terug bij de rechtmatige eigenaar. 

Verkeersongeval met letsel

Goor - Woensdagochtend 22 november heeft er bij de rotonde op de Van Heeckerenweg met de Enterseweg een verkeersongeval met letsel plaatsgevonden. Bij de aanrijding was een personenauto en een fietser betrokken. De fietser is ter plaatse door ambulancemedewerkers onderzocht en uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis.

Afsteken vuurwerk

Goor - Vrijdagavond 24 november probeerden vier jongeren aan de Scherpenzeelseweg vuurwerk af te steken. Het vuurwerk is in beslag genomen.

Inbraak woning

Delden - Op zaterdag 25 november tussen 19.50 en 20.20 uur vond er een woninginbraak plaats aan de Plevierstraat. Hier werd aan de achterzijde van de woning een raam geforceerd om de toegang tot de woning te verkrijgen. Binnen trof de inbreker echter de bewoonster, waarna deze er weer vandoor ging. Mocht u iets gezien hebben, meldt u dan bij de politie Hof van Twente.

Verkeersongeval

Delden - Op maandag 27 november omstreeks 16.30 uur vond er een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s op de kruising Deldenerstraat met de Hengelosestraat. Hierbij raakte een bestuurder licht gewond. Beide voertuigen raakten fors beschadigd en moesten worden afgesleept. 

Mocht u informatie hebben over één van bovenstaande berichten dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844, www.politie.nl of langs te komen bij het politiebureau in Goor. Inwoners van Delden kunnen terecht bij de Wijkagent Roy Reijnders op de donderdagen van 15 tot 16 uur bij Wonen Delden aan de Langestraat. 

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws