Spaar je ook mee?
Spaar je ook mee?

Start 12e editie Douwe Egberts-puntenactie Voedselbank Midden-Twente

Nieuws

Hof van Twente – “En dan is er koffie”, maar niet wanneer je maandelijks moeite hebt om de eindjes aan elkaar te knopen, dan zit een pak koffie er gewoon niet in. En de koffie is dit jaar alweer duurder dan vorig jaar. Koffie is geen primaire levensbehoefte en is daarom niet opgenomen in de pakketten van de voedselbank.

Daar willen en kunnen de Lions in Nederland met uw hulp, even als in voorgaande jaren, iets aan doen. En dus ook in de gemeente Hof van Twente. Op 1 december gaat de 12e Douwe Egberts-waardepuntenactie van start. De gezamenlijke Lionsclubs in de Hof mogen de inzamelboxen, dankzij hun welwillende medewerking, weer plaatsen bij de lokale supermarkten.

U kunt uw DE-punten (liefst geteld) in de maand december deponeren in deze boxen in Diepenheim bij de Spar, in Hengevelde bij de COOP en in Bentelo in de Dagwinkel; verder in Delden bij Albert Heijn en Dirk van den Broek, in Goor bij de Jumbo, Albert Heijn en de Bibliotheek; in Markelo tenslotte bij Dirk van den Broek en bij de Plus.

Vorig jaar verzamelde u bijna 836.000 punten in Hof van Twente, goed voor ruim 1500 pakken koffie voor de Voedselbank Midden Twente. Mogen de cliënten van de voedselbank dit jaar weer op u rekenen? Bij voorbaat hartelijk dank, namens de dankbare gebruikers van dit bakkie troost.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws