Afbeelding

Kleurrijk in de Hof

Cultuur

Delden - Kleurrijk in de Hof 2023 vindt plaats op zaterdag 9 september van 10.00 tot 14.00 uur in het centrum van Delden.

Uitnodiging aan alle verenigingen en organisaties in Hof van Twente

Kleurrijk in de Hof brengt verschillende culturen bij elkaar. Ook dit jaar gaan we elkaar weer ontmoeten bij Kleurrijk in de Hof!

Op 9 september gaat de kerngroep Kleurrijk in de Hof dit prachtige evenement organiseren voor jong en oud, groot en klein, blond, grijs of groen...

Er is weer volop gelegenheid om verhalen te horen, fijne gesprekken aan te gaan, nieuwe culturen te leren kennen en iets te proeven waarvan we nog nooit gehoord hebben.

De kerngroep is momenteel druk bezig met de voorbereidingen. De locatie is inmiddels bekend.

Delden heeft aangegeven het mooi te vinden dat Kleurrijk in de Hof in Delden wordt gehouden.

Delden is één van de kernen van Hof van Twente. De locatie wordt dan ook het prachtige centrum.

Omdat het zaterdag 9 september ook Open Monumentendag is hoopt de kerngroep heel veel inwoners van Hof van Twente en omgeving te ontmoeten.

Zorg dat je erbij bent en doe mee

Ter voorbereiding op deze mooie dag houdt de organisatie twee inspiratiebijeenkomsten. Ook als je nog geen idee hebt wat je als vereniging of club zou kunnen bijdragen, nodigt ze je van harte uit om hier naartoe te komen.

De inspiratiebijeenkomsten zijn op woensdag 25 mei in de Reggehof in Goor en op woensdag 31 mei in Stadscentrum het Parochiehuis in Delden. Beide avonden starten om 19.00 uur 

Meld je meteen aan via e-mail kleurrijkindehof@gmail.com.

Dit kan nog tot 19 mei.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws