Afbeelding

Streekmarkt Twente: Elke 1e zaterdag van de maand in Delden

Natuur

DeStreekmarkt Twente wordt iedere eerste zaterdag van de maand gehouden van 9.00 tot 15.00 uur; zomer en winter! De markten in 2024 die nog komen zijn als volgt gepland:

3 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni, 6 juli, 3 augustus, 7 september, 5 oktober, 2 november,
7 december.

Waar

In het centrum van Delden (Ov), rond de Oude Blasiuskerk en de Marktstraat. Delden staat bekend om zijn leuke winkels, galeries en horecagelegenheden. En om het prachtige wandelgebied bij Kasteel Twickel. 

Auto

U kunt gratis parkeren!  Volg hiertoe de P-routes 1, 2 en 3. Vanaf de parkeerterreinen achter Hotel De Zwaan, bij het Station en bij de sporthal De Reiger is het drie à vier minuten lopen naar de Streekmarkt aan de Markstraat, in het centrum, naast de Oude Blasiuskerk.

Trein

Delden heeft ook een eigen treinstation aan de lijn Zutphen-Oldenzaal. U loopt in enkele minuten van het NS-station naar het plein van de Oude Blasius, waar de Streekmarkt Twente wordt gehouden. De afstand is ongeveer 500 meter.

Streekmarkt Twente: de mooiste & leukste boerenmarkt van het Oosten!

Over de streekmarkt

De behoefte aan ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de bron groeit. De Streekmarkt Twente wil deze ontwikkeling versterken door elke eerste zaterdag van de maand een streekmarkt te organiseren.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de streekmarkt, bezoek dan regelmatig onze website, maar beter: kom naar de streekmarkt zelf!

Contact

Stichting Streekmarkt Twente info@streekmarkttwente.nl of kijk op www.streekmarkttwente.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws