Bij Greenpaints in Enter kun je zien hoe duurzame verf zich gedraagt op verschillende houtsoorten
Bij Greenpaints in Enter kun je zien hoe duurzame verf zich gedraagt op verschillende houtsoorten Marian Waanders - Verzinhet Fotografie

Houthandel RTT en Greenpaints tonen het echte ambacht

Lifestyle

Goor/Enter - Af en toe word je nog verrast door producten die niet alleen goed en mooi zijn, maar ook betaalbaar. Houthandel RTT in Goor en Greenpaints in Enter zijn vakspecialisten die niets liever willen dan mensen in de regio kennis laten maken met de prachtige eigenschappen van hout in combinatie met duurzame, eerlijke verf. Ambacht in zijn puurste vorm. 

Roy Reef, mede-eigenaar van RTT en Erik Waanders, eigenaar van Greenpaints hebben allebei chemische technologie gestudeerd. Zij weten hoe producten zich gedragen, wat je het beste wel en niet kunt doen met hout, maar ook met verf. Roy en Erik sparren op regelmatige basis hoe ze de consument het beste kunnen informeren en opleiden. Een mens kan nou eenmaal niet alles weten, maar je kunt wel informatie delen.

“Seeing is believing”

Vanwege de passie voor hun producten en de wetenschap hoe je deze producten op de beste manier tot hun recht kunt laten komen, hebben Reef en Waanders een wand opgesteld met verschillende houtsoorten waarop duurzame bio-based beitsen en voorvergrijzers in de mooiste kleuren zijn aangebracht. Op die manier kun je zien en voelen hoe hout en verf zich in verschillende combinaties gedragen. Erik Waanders vertelt: “Onze missie bij Greenpaints is met groenere verf de wereld mooier en duurzamer in te kleuren. De op de wand toegepaste producten zijn watergedragen en bevatten nagenoeg geen oplosmiddel meer. Dat deze duurzame bio-based verf goed is voor het milieu is, vindt iedereen mooi maar velen denken dat deze verf daardoor ook meteen veel duurder is. Er zijn zoveel vooroordelen.” Die mening deelt Reef ook. “Om de mensen te laten zien wat er kan en hoe hout en verf samen tot een langdurig, prachtig én betaalbaar resultaat leiden, raden wij iedereen aan in Enter de proef op de som te nemen. Seeing is believing.”

Geen concessies op kwaliteit

Zowel Greenpaints als RTT kiezen ervoor om lokaal te opereren en willen iedereen van eerlijk advies voorzien en geen concessies doen op kwaliteit. “Duurzaam ondernemen is zeker een punt van aandacht! Echter het plezier in het samenwerken in de regio met lokale partners vinden we net zo belangrijk”, aldus Roy en Erik. “Zo geven we onze producten de juiste energie mee. Dat zie je en dat voel je.” Meer weten? Kijk dan op de websites www.houthandelrtt.nl en www.greenpaints.nl.

De houtbieb bij Houthandel RTT in Goor
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws