Grandeur Travel
Grandeur Travel

Vakantie-inspiratie met Grandeur Travel

Lifestyle

WAAR LUXE  EN  NATUUR SAMEN KOMEN  - GRAN MELIA PALACIO DE ISORA - TENERIFE

Auteur: G e r t - J a n  D i r k s e n  G r a n d e u r  T r a v e l 

In het zonnige zuidwesten van Tenerife, te midden van de betoverende schoonheid van de Atlantische Oceaan, schittert het weelderige Gran Melia Palacio de Isora als een ware oase van weelde en rust. Het resort trekt onmiddellijk de aandacht met zijn indrukwekkende architectuur, prachtig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving, en biedt een schitterend panorama van deAtlantische Oceaan met de majestueuze Teide als indrukwekkend decor. Gran Melia Palacio de Isora heeft een overvloed aan luxe voorzieningen voor iedereen.Van de uitgestrekte Clarins Spa van 2000 m2 tot diverse zwembaden, een Padel-tennisbaan en een kinderclub. Het resort belooft een veelzijdige en hoogwaardige ervaring. Culinaire fijnproevers worden verwend met diverse eetgelegenheden, waaronder een smaakvol buffetrestaurant en een à-la-carte restaurant met een uitgebreid scala aan internationale en lokale lekkernijen.


Grandeur Travel 

De accommodaties van Gran Melia Palacio de Isora vormen een oase van comfort en elegantie.Van ruime kamers tot weelderige villa’s, elk detail is met zorg ontworpen om gasten te verwennen. De elegante kamers en suites bieden prachtige vergezichten en beschikken over eenslaapkamer met een privé balkon of terras. Voor extra privacy en comfort zijn er ook suites met één of meerdere slaapkamers beschikbaar. De privé villa’s aan de voet van de Teide beloven een persoonlijk toevluchtsoord, met voorzieningen zoals een privé zwembad, lounge, kleedkamer en een badkamer met bubbelbad.Gasten die kiezen voor de exclusieve RedLevel-ervaring worden verwend met toegang tot de privé lounge, een toegewijde butlerservice, de mogelijkheid om te ontspannen bij een privé zwembad en het gemak van privé in- en uitchecken. Al deze details dragen bij aan een op maat gemaakte luxueuze ervaring die zelfs de meest veeleisende vakantiegangers zal overtreffen.


Grandeur Travel 

Bij Grandeur Travel in Ambt Delden ben je verzekerd van de beste prijs voor je verblijf bij Gran Melia Palacio de Isora. Kijk op grandeurtravel.nl of bel 0578-234567 voor een vrijblijvend voorstel op maat voor uw vakantie.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws