Gert-Jan zit voor je klaar om jouw droomreis samen te stellen!
Gert-Jan zit voor je klaar om jouw droomreis samen te stellen!

Grandeur Travel: betaalbare luxe en persoonlijke service

Lifestyle


Ambt Delden - Ben je op zoek naar een vakantie-ervaring die verder gaat dan de standaardvakanties? Maak dan kennis met Gert-Jan Dirksen, het gezicht achter Grandeur Travel - een reisorganisatie die zich onderscheidt door betaalbare luxe vakanties en heel enthousiast persoonlijk contact.

Een nieuw begin in de wereld van reizen

Na 21 jaar met veel plezier in de optiek gewerkt te hebben, besloot Gert-Jan vijf jaar geleden een nieuwe weg in te slaan. Een suggestie van zijn vriend Remco, met jarenlange ervaring in de reisbranche, leidde tot de start van Grandeur Travel. Wat begon als een online platform voor luxe hotelboekingen in Nederland en België, is inmiddels uitgegroeid tot een kleinschalige reisorganisatie die complete reizen aanbiedt in heel Europa en het Caribisch gebied, inclusief hotels, vluchten, autohuur en excursies. 

Het Grandeur verschil

Het unieke van Grandeur ligt onder andere in het persoonlijk contact. Heb je geen zin of tijd om zelf je vakantie uit te zoeken of samen te stellen? Geen probleem! Bij Grandeur Travel doen ze het graag voor je. “Of je nu langskomt, je vakantiewensen telefonisch deelt of ze per e-mail doorgeeft, wij zorgen vrijblijvend voor een vakantievoorstel op maat en gaan met plezier de uitdaging aan!”, begint Gert-Jan. “Bijvoorbeeld: een stel waarbij de één tijdens hun vakantie graag geniet van het strand en de ander graag een balletje slaat op een professionele golfbaan. Wij genieten ervan als we een vakantievoorstel op maat hebben gemaakt waar iedereen tevreden mee is.” Grandeur Travel is volledig zelfstandig en zit niet vast aan grote aanbieders. Dit geeft talloze mogelijkheden voor wat betreft vluchten en accommodaties en vaak ben je bij Grandeur Travel nog voordeliger uit ook, dankzij hun directe contracten met leveranciers.

Grandeur Travel: Exclusieve voordelen en onvergetelijke verblijven bij Melia Hotels

Grandeur Travel opent de deuren naar een wereld van luxe en exclusiviteit als trots lid van de Melia PRO Selected Club. Met meer dan 350 hotels wereldwijd biedt Melia Hotels International een ongeëvenaarde ervaring. Als specialist in Melia-verblijven kan Grandeur Travel niet alleen diverse extra’s aanbieden, maar ook jouw verblijf bij Melia Hotels boeken tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Stap binnen in de wereld van Grandeur Travel en Melia: een uitzonderlijke beleving die je nog lang zal bijblijven!

Grandeur Travel: Stap aan boord van onvergetelijke cruises

“Ook openen we een nieuw hoofdstuk met onze nieuwste aanwinst: cruises!”, gaat Gert-Jan verder. “Of je nu een doorgewinterde cruiseliefhebber bent of de zeeën voor het eerst wilt verkennen, variërend van de indrukwekkende Noorse fjorden tot het zonovergoten Caribisch gebied. Wij hebben de cruise die het beste aansluit bij jouw wensen.” Kijk snel op www.grandeurtravel.nl en ontdek waarom je deze boot niet wilt missen!

Betrouwbaarheid en zekerheid

Grandeur Travel is aangesloten bij de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties), een mooi netwerk van ruim 450 ervaren reisspecialisten. Grandeur Travel staat bij onvoorziene omstandigheden zoals repatriëring of annulering van vluchten altijd klaar met persoonlijke begeleiding en er is een Calamiteitenplan om je snel en effectief te begeleiden. Financiële zekerheid is gewaarborgd door VZR Garant, wat de garantie biedt dat bij faillissement vooruitbetaalde reisgelden terugbetaald worden. 

Grandeur Travel biedt een unieke combinatie van betaalbare luxe en persoonlijke service. Ze pakken nog net niet de koffer voor je in! Boek vandaag nog jouw droomvakantie en ontdek de wereld op jouw manier met Grandeur
Travel, stuur een e-mail naar info@grandeurtravel.nl of bel 0578-234567.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws