Afbeelding
BERT SANDERS

Kindercarnaval Delden barst los op 2 en 3 februari!

Lifestyle

Delden - Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari is het weer zo ver, het Kindercarnaval in Delden! Op de vrijdag zullen de Deldense scholen naar carnavalspaleis Eetcafé De Burgemeester komen om daar alvast een mooi feest te vieren. Ambassadeur van het Deldense Kindercarnaval Co Vid en mascottes Kiki en Ollie zijn natuurlijk ook aanwezig om er samen met de Deldense kinderen een geweldige ochtend van te maken. De Deldense Dansmarietjes zullen net als afgelopen jaren een spetterend optreden verzorgen!

Op zaterdag 3 februari staat de optocht op het programma! De aanvangstijden zijn als volgt.

Thema: Glitter & Glamour

Verzamelen: 13.00 uur de weide aan de Bernhardstraat 

Start optocht: 14.30 uur 

Start feest: 15.30 uur in Eetcafe De Burgemeester

Na de optocht zetten we het feest voort in het carnavalspaleis in Eetcafé De Burgemeester voor een grandioze Glitter & Glamourparty! Ook hier zullen de Dansmarietjes weer een spetterend optreden weggeven! Steel zelf ook de show bij de Discoshow en laat al je dansmoves zien! Onder leiding van rascarnavalist Co Vid worden de prijzen voor de optocht uitgereikt en zal Marcel’s Ballondecoraties de kinderen voorzien van de gaafste ballonnen!

Doe mee in de optocht van het Kindercarnaval!

Op zaterdag 3 februari barst het Kindercarnaval weer los in Delden in het thema Glitter & Glamour! Ons inmiddels vaste gezicht van het Kindercarnaval is er natuurlijk ook weer bij, namelijk Co Vid! Co is ook al druk bezig met de voorbereidingen voor het carnaval met de scholen en de optocht, en natuurlijk wil hij graag dat jij ook mee doet!

Dus pak je step, skelter, bolderkar en doe mee met de optocht!

Pomp wat lucht in die banden en pimp je voertuig in het thema Glitter & Glamour! Dan weet je zeker dat jij net als Co schittert tijdens de optocht van het Kindercarnaval Delden op zaterdag 3 februari! Voor deze groep deelnemers zijn er natuurlijk ook mooie prijzen te verdienen!

Meer informatie en opgeven doe je via onze website www.kindercarnavaldelden.nl

Kleurwedstrijd voor de groepen 1 t/m 8

Er zijn geweldige prijzen te winnen met de Kindercarnaval-kleurwedstrijd. Dus kleur de kleurplaat op de achterkant zo mooi mogelijk en vermeld hierop je naam, adres, woonplaats, leeftijd, school en groep. De kleurplaat kun je inleveren bij Annette Lamers, Langestraat 110 te Delden of Albert Heijn, De Kolk 3 te Delden. Doe dit wel voor woensdag 31 januari a.s.! Alle prijswinnaars worden op vrijdag 2 februari tijdens het feest met de scholen bekendgemaakt. (De toegang voor het feest is geheel gratis!) Alle kinderen krijgen hier wat lekkers en iets te drinken. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door vele gulle sponsoren!

Vloggen & Co!

Ook dit jaar is onze Co terug met een nieuwe videoreeks. De teaser voor deze video’s, die te zien zijn in de carnavalsweek, staat inmiddels op ons YouTubekanaal: Kindercarnaval Delden.

Afbeelding
Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws