Afbeelding

Informatieavond bouwen en wonen in Diepenheim - woensdag 29 november

Diepenheim

Diepenheim - Zoals u wellicht van verschillende kanten al hebt gehoord, zijn er op dit moment een aantal initiatieven in Diepenheim op het gebied van bouwen en wonen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de plannen die er zijn met het station, het verpleeghuis,de Ruimersdijk, De Kerkegaarden/Borculoseweg,de Multi Functionele Accommodatie op De Koppel en de plannen voor Noord 3.

De Stadsraad Diepenheim gaat 29 november een informatieavond organiseren bij De Pol vanaf 19.30 uur om u bij te laten praten over deze initiatieven. Tijdens deze avond zullen de vertegenwoordigers van de verschillende projecten een korte algemene uitleg over hun project geven en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na afloop van de presentaties is er eveneens de mogelijkheid om in kleiner verband verder na te praten en vragen te stellen over de diverse projecten. We kijken uit naar een informatieve avond waarna iedereen weer is bijgepraat over de ontwikkelingen in ons Stedeke. De entree is gratis, aanmelden is niet nodig. 

Stadsraad Diepenheim

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws