Afbeelding

Kaartverkoop De Reggehof gestart

Cultuur

U heeft het misschien al wel gezien, de brochure van het nieuwe theaterseizoen is uit. Dat betekent ook dat de kaartverkoop van theaterseizoen ’24-’25 is gestart. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om een mooie programmering voor het nieuwe seizoen te realiseren. Met trots presenteren wij het nieuwe seizoen aan u.

Wat kunt u verwachten?

Er wordt gegarandeerd veel gelachen komend seizoen, want er is volop cabaret te zien. Een heleboel grote namen mogen we verwelkomen in het Goorse. Zo staan onder andere Guido Weijers, René van Meurs, Jandino Asporaat, Alex Ploeg en Veldhuis en Kemper bij ons op de planken. Ook voor de streekcabaretliefhebbers is er veel moois te zien. André Manuel, Thijs Kemperink en Nathalie Baartman zijn van de partij, maar ook TikTok Tammo maakt zijn debuut.

Aan muziek zal het niet ontbreken. Dat tribute-bands een hit zijn is wel gebleken na het succes van de Bee Gees Forever, dus we voegen daar met plezier wat extra namen toe aan dat lijstje. Onder andere Toto, ABBA Gold, Billy Joel Experience, Coltplay en Simon & Garfunkel Revival zullen het podium betreden. Maar ook jazzzangeres Luca Warmer zal haar kunsten ten gehore brengen.

Dit seizoen is er veel ruimte voor mooie theater- en toneelproducties. Bijvoorbeeld Nieuwe Buren, gebaseerd op de gelijknamige tv-serie met een sterrencast met onder andere Jan Kooijman. Ook Isa Hoes keert terug in het theater, ditmaal met Casa Mia. Een heerlijke muzikale komedie die je meeneemt naar het romantische Italië. Verder vertelt De Staatsgreep de geschiedenis die verdergaat waar Soldaat van Oranje stopte en is schittert Laus Steenbeke in tragikomedie Mist.

Aan de kleinste theaterbezoekers is er uiteraard ook gedacht. Zo kan er wederom meegezongen en gedanst worden bij Juf Roos, Bing en Fien & Teun. Daarnaast is er een Vreselijk Vieze Voorstelling en een Kist vol Sintliedjes.

Bestellen & TADAA

Dit en véél meer is vanaf september in De Reggehof te zien. Op reggehof.nl en in de brochure staat het volledige programma. De kaartverkoop is nu gestart, dus wacht niet langer met bestellen.

Op dinsdag 17 september openen we het seizoen feestelijk tijdens de TADAA-Previewavond. Een avond vol gezelligheid, een hapje en een drankje en vooral... Theater!

Namens heel team De Reggehof heten we van harte welkom.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws