Afbeelding

The Apollo Bigband viert 50-jarig jubileum met groot jubileumconcert en reünie

Cultuur

Goor - The Apollo BigBand viert dit jaar op 3 februari een indrukwekkend jubileum: 50 jaar van muzikale hoogtepunten. Wat in 1973, onder leiding van Albert Oortgiesen, begon met het vertolken van James Last-muziek, destijds bijzonder trendy, is uitgegroeid tot een mooie mix van soul, jazz en pop.

Het concert is een muzikale reis door de tijd, variërend van jazz tot pop, rock, soul, funk en Latin. 

Onder leiding van dirigent Bert Fransen en in nieuwe outfits belooft het jubileumconcert een waar feest te worden, met special effects en acts.

Nationale- en internationale optredens in Duitsland, Oostenrijk, en een onvergetelijk concert op Bali hebben de band grote bekendheid gegeven. Regelmatig wordt The Apollo BigBand dan ook geboekt voor allerlei soorten feesten.

Om dit prachtige 50-jarig jubileum te vieren, werkt The Apollo BigBand al maandenlang aan een concert dat belooft te knallen. Voorafgaand aan het concert zal er een reünie zijn voor oud-leden, waar veel oud muzikanten van de BigBand worden verwacht.  

Tijdens het concert kan het publiek ook genieten van de verrassende samenwerking van de muzikanten van The Apollo BigBand met de feestdj’s Wipneus & Pim.

Deze mannen zijn bekend om hun high-energy shows waarmee ze op interactieve wijze het publiek muzikaal vermaken.

Met ontelbare shows op alle grote en kleine feesten en festivals in heel het land, staan ook zij garant voor een groot feest. 

De feestvreugde wordt voortgezet met een swingende afterparty met Wipneus & Pim. 

Mis deze historische viering niet! De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij de Reggehof. The Apollo BigBand kijkt er enorm naar uit om samen met het publiek deze mijlpaal te vieren en een onvergetelijke avond te creëren.

Nieuwstip of nieuwe informatie voor de website? 
Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22
Voor advertenties of andere vragen belt u naar 074-3761354. 

Meer nieuws