Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/sportnieuws/4463

10:11 | 08-09-2015

Jaarlijkse samengestelde wedstrijd PSV Diepenheim 17&18 oktober

Op 17 en 18 oktober vindt weer de jaarlijkse Samengestelde Wedstrijd plaats in en om de manege van PSV Diepenheim aan de Krommedijk. Dit jaar zullen er op zaterdag de Regiokampioenschappen Overijssel verreden worden in klassen B, L, M voor de paarden en in de klassen B, L, M, Z voor de pony’s. Op zondag zal de open wedstrijd zijn voor de klassen B en L voor zowel paarden als pony’s. Ook diverse combinaties uit Hof van Twente zullen hier aan de start verschijnen. Allereerst zal er gedressuurd en gesprongen worden. Daarna starten de combinaties in de cross. Houdt u van een lekkere wandeling, dan is dit een mooie gelegenheid om het crossparcours te lopen en daarnaast te genieten van de sportieve prestaties van alle ruiters/amazones en paarden/pony’s. Onderweg kunt u bij de waterpartij een drankje en versnapering kopen.

Zaterdag: Regiokampioenschappen Overijssel voor klasse: B/L/M Paarden en B t/m Z pony’s + open wedstrijd voor B/L/M paarden en B t/m Z pony’s.
Zondag: Open wedstrijd klasse B/L Paarden en B/L Pony’s.
De cross zal beide dagen +- om 10.30 starten.

Wij hopen er samen met de deelnemers, organisatie, crossbouwers, vrijwilligers, sponsoren, grondeigenaren en U als publiek een geweldig evenement van maken!

Gesponsorde links: