Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/sportnieuws/4452

09:05 | 07-09-2015

Week van het Badminton: Kom een shuttletje slaan bij BC Union Goor

Week van het Badminton: maak op maandag 14 september kennis met badminton! Kom een shuttletje slaan bij BC Union.

Badmintonvereniging BC Union in Goor organiseert op maandag 14 september een Inloopavond in de Week van het Badminton. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan, is dan van harte welkom. Kom dus op 14 september, vanaf 18.30 uur voor de jeugd en vanaf 20.00 uur voor senioren, naar sporthal De Mossendam aan De Mossendam 2 te Goor.  Kijk voor meer informatie op de website van BC Union, www.bcuniongoor.nl

Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de Week van het Badminton in de periode van 14 september tot en met 20 september 2015 door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd. De Week van het Badminton is bedoeld om vooral niet-badmintonners op een leuke manier kennis te laten maken met de badmintonsport.

Badminton op de kaart

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, wil met de Week van het Badminton de badmintonsport op de kaart zetten. “Ik nodig iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom een stoere en flitsende sport!”

Alles over de Week van het Badminton is te vinden op www.weekvahetbadminton.nl, www.facebook.com/BadmintonNederland en www.twitter.com/badm_nederland.

Gesponsorde links: