Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/sportnieuws/4450

08:45 | 07-09-2015

SV Delden gelijk tegen UDI

SV Delden 1 heeft op zondag 6 september een punt overgehouden aan het duel met UDI. De ploeg van Harold Oude Veldhuis kwam al vroeg met 2-0 voor maar nog voor de pauze trok het team uit Enschede de stand weer gelijk. In de tweede helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en werd er niet meer gescoord. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een terecht gelijkspel.

SV Delden begon goed en fel aan het duel met UDI. De ploeg zat er bovenop en gaf de tegenstander uit Enschede weinig ruimte om te voetballen. Zelf kwam SV Delden in de beginfase al een aantal keer gevaarlijk voor het vijandelijke doel. Deze mogelijkheden leverden echter nog geen treffer op. In de 11e minuut was het wel raak. Colin Neuber haalde van grote afstand uit en zal zijn poging in de onderhoek verdwijnen: 1-0. Even later besloot ook Brian Otten het eens van afstand te proberen. De doelman van UDI had opnieuw geen antwoord en zo kwam SV Delden binnen een kwartier op een 2-0 voorsprong.

De thuisploeg nam hierna wat gas terug en UDI zette aan op zoek naar de aansluitingstreffer. Deze viel uiteindelijk in de 35e minuut. Nog voor de pauze trokken de gasten uit Enschede de stand weer in evenwicht. Net als in veel wedstrijden tijdens het vorige seizoen kreeg SV Delden vlak voor de pauze een tegentreffer te verwerken en zo gingen de teams rusten met een 2-2 stand.

Na de onderbreking bleven de verhoudingen grotendeels hetzelfde. UDI had een licht veldoverwicht, maar SV Delden was het gevaarlijkste. Na ruim een kwartier dacht SV Delden recht te hebben op een strafschop. Een overtreding op Brian Otten werd echter niet als dusdanig beoordeeld door de scheidsrechter. Tien minuten later kwamen de blauw-gelen bijna alsnog op voorsprong. Sven Wold zag zijn inzet echter op de paal belanden. In het restant van het duel kregen beide teams nog enkele kleine mogelijkheden, maar treffers vielen er niet meer. Eindstand: 2-2.

Gesponsorde links: