Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/sportnieuws/4442

10:21 | 03-09-2015

Voetbalschool Oost start haar 3e module

Delden - Na twee succesvolle modules en heel veel goede reacties start Voetbalschool Oost 4 september om 17.15 uur de derde module. Techniektraining volgens de Wiel Coerver methode voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het doel is om spelers technisch vaardiger te maken, waardoor er meer plezier in het spel komt.

Door de organisatie die gehanteerd wordt kan ieder kind deelnemen, ongeacht welk niveau. De groepen worden op basis van leeftijd en voetbalniveau ingedeeld. Daarnaast wordt er 75 minuten per keer getraind, in kleine groepjes voor een periode van 10 + 1 trainingen. Die ene training is in de herfstvakantie als inhaaltraining bedoeld, waar introducés ook welkom zijn.

Dat het trainen bij een voetbalschool werkt, blijkt wel uit de reacties van trainers en ouders. Zij zien al vooruitgang binnen het seizoen. Sommige spelers, zoals Sven Vulker die de laatste module nog met ons meedeed, gaat vanaf dit seizoen zelfs bij FC Twente meetrainen.

Een hele module van 10 + 1 trainingen kost 115 euro per speler. De unieke knaloranje kledingset is 35 euro, uiteraard voorzien van het Voetbalschool Oost logo. Aanmelden kan tot vrijdagmiddag 4 september 15.00 uur. Om 17.15 uur start de eerste training! Inschrijven kan op www.voetbalschooloost.nl.

Gesponsorde links: