Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/sportnieuws/4391

16:20 | 23-08-2015

Hofweekblad - Zomerse sferen en stevige strijd bij Beachvolleybal in Hengevelde

Zomerse sferen en stevige strijd bij Beachvolleybal in Hengevelde

Het jaarlijks beachvolleybaltoernooi van Cupido en Assink op zaterdag 22 augustus was een groot succes. De weergoden waren erg goed gezind dit jaar en het verplaatsen van de velden en het terras naar de Goorsestraat maakte de opzet een stuk gezelliger! Begin van de middag speelden er 10 jeugdteams in het zand, waarbij Minions Voetvolley en De Vrolijke Bloemvarkentjes met de mooie medailles naar huis gingen.

Vanaf 16.30 uur namen de senioren het over; 8 prestatieteams en 3 poules van 6 recreatieteams gingen in het zand met elkaar de strijd aan om de felbegeerde wisselbeker. Veel teams waren aan elkaar gewaagd, waardoor hun wedstrijden in gelijkstand eindigden. De (kruis)finales waren dan ook erg spannend. De recreatiepoule werd uiteindelijk gewonnen door 'The Dutch Rudders' uit Bentelo. Tweede werd 'Karlijn is een schat' en de derde plek was voor 'Zand, zand... ik zie geen zand!'.

In de prestatiepoule was de strijd om de derde plek erg spannend. De finalewedstrijd eindigde in 1-1, en ook het puntentotaal was exact gelijk. Na een beslissende play-off won 'The beauty's and the beast'. Tweede werd 'Is dit wel goed?', de winnaar van vorig jaar. Zij verloren de wisselbeker aan 'VTC Adbissenbosch', een team dat helemaal uit Landgraaf naar Hengevelde is gekomen om mee te doen. Een landelijk toernooi dus?! Volgend jaar wordt het toernooi uiteraard opnieuw georganiseerd en ze hebben toegezegd terug te komen!

De prijsuitreiking vond plaats op het terras van café Assink en aansluitend zorgde DJ Kasper voor nog meer zomerse sferen! Een erg geslaagde dag en avond dus! De EHBO heeft vrijwel niets te doen gehad, vrijwilligers en sponsoren hebben zich top ingezet, er zijn veel hamburgers verkocht en er was volop sportiviteit. 

Gesponsorde links: