Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
Hotnieuws Hofweekblad
>>>> HOTNIEUWS! <<<<

09-08

De Twickeltoer MTB Overgangstocht 2015

De Twickel Trappers organiseren dit jaar op zondag 30 augustus een overgangstocht. Een tocht voor MTB en cyclecrossers. De ervaringen, opgedaan bij de in 2014 voor het eerst georganiseerde overgangstocht, zijn hierin verwerkt. 

Lees meer
Hotnieuws Hofweekblad

10-09

Bart Merkus Nederlands Kampioen en Clubkampioen Pitch&Putt

Diepenheim - Bart Merkus is afgelopen zondag op de Pitch&Putt golfbaan te Kraggenburg in Flevoland Nederlands Kampioen Strokeplay geworden. Een geweldige prestatie voor de 29-jarige speler uit Rietmolen die Pitch & Putt Twente in Diepenheim als Homecourse heeft. 

Lees meer

09-09

VV Rood Zwart start met 7 tegen 7 vrouwenvoetbal

Delden - Voetbalvereniging Rood Zwart start dit seizoen met een nieuw vrouwenteam: een 7-tal bestaande uit dames van 25 jaar en ouder. Het ‘seniorenteam’ speelt haar wedstrijden op doordeweekse avonden in een officieel KNVB competitieverband van 7 tegen 7 op een half veld. 

Lees meer

08-09

Heracles Almelo speelt tegen PSV vijfhonderdste Eredivisiewedstrijd

Heracles Almelo kent een rijke historie sinds 1903. In de afgelopen 112 jaar heeft de club in allerlei divisies gespeeld. Tegen PSV, op zaterdag 19 september aanstaande, speelt Heracles Almelo zijn vijfhonderdste wedstrijd in de hoogste klasse van het Nederlandse voetbal: de Eredivisie.

Lees meer

08-09

Hofweekblad

Vriendjes- en vriendinnetjesavond bij TC Delden

Delden - Vrijdag 28 augustus was er op de tennisbanen van TC Delden een vriendjes en vriendinnetjesavond georganiseerd. Alle jeugdleden die op de basisschool zitten mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de baan. 

Lees meer

08-09

Jaarlijkse samengestelde wedstrijd PSV Diepenheim 17&18 oktober

Op 17 en 18 oktober vindt weer de jaarlijkse Samengestelde Wedstrijd plaats in en om de manege van PSV Diepenheim aan de Krommedijk. Dit jaar zullen er op zaterdag de Regiokampioenschappen Overijssel verreden worden

Lees meer

08-09

Hofweekblad

Koen Vossers en Deau van Wijnen winnen Rutbeektriathlon

Bij de Rutbeektriathlon die op zondag 6 september plaatsvond, ging de winst op de kwart afstand naar TTvW Eredivisie atleet Koen Vossers. Vossers wist met een 10e zwemtijd en een 8e fietstijd twee zeer degelijke onderdelen neer te zetten. 

Lees meer

07-09

Open gymmorgen voor 18-99 jaar

Diepenheim – Kijk je elke keer nog met nostalgische gevoelens naar de balk of de ringen? Wil je zelf stiekem altijd even op de trampoline springen als je die ziet staan? Na het grote succes van de open gymmorgen in juni wil de Diepenheimse Gymnastiek Vereniging dit najaar elke 2e zondag van de maand

Lees meer

07-09

Zwart Wit geeft winst uit handen bij EKCA

Voor Zwart Wit is EKCA geen onbekende tegenstander en ook dit seizoen treffen de twee ploegen elkaar in de competitie. Beide ploegen wisten hun eerste wedstrijd te winnen. Deze wedstrijd kende een spannend slotakkoord, 

Lees meer

Gesponsorde links: